“Sinds woensdag geen nieuws meer van haar”: familie wanhopig op zoek naar 14-jarige Zehra uit Wevelgem

Vorige week woensdagmorgen ging de 14-jarige Zehra Yüksel haar huis in Wevelgem uit, sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Haar familie is ten einde raad en hoopt haar snel te vinden.

Dinsdag 30 januari liep Zehra voor het eerst weg, maar dankzij haar opa kwam ze terug thuis in Wevelgem. Het 14-jarige meisje heeft een vorm van autisme, waardoor ze het vaak moeilijk heeft. Geschikte hulp vinden is niet eenvoudig, maar woensdag 7 februari zou er een gesprek volgen rond die professionele hulp.

Station Gent Sint-Pieters

Echter, Zehra vertrok ’s morgens vroeg iets na 4 uur. Een dag later werd ze door haar opa opgemerkt aan het station Gent Sint-Pieters. Dit keer kon hij haar echter niet bijbenen. Sindsdien is er geen enkel spoor van het meisje. “We hebben geen enkel nieuws meer en het maakt het mentaal heel moeilijk om dragen”, zegt haar vader Ali.

Opsporingsbericht

De familie plaatste zondag een opsporingsverzoek online in de hoop haar te vinden. Het meisje is 1,68 meter groot en heeft donkerbruin haar en bruine ogen. Ze droeg op het moment van haar verdwijning een beige cargobroek, een bruine hoodie met rits, witte sneakers van het merk Puma en een zwarte sporttas met grijze accenten. De laatste keer dat ze gespot werd, had ze een donkere broek aan.

Wie tips heeft, kan contact opnemen met de politie.

The post “Sinds woensdag geen nieuws meer van haar”: familie wanhopig op zoek naar 14-jarige Zehra uit Wevelgem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Ontmoetingscentrum De Potyze heropent na grondige renovatie en uitbreiding

Na een grondige renovatie en uitbreiding is Ontmoetingscentrum De Potyze in Ieper opnieuw in gebruik genomen. Het vernieuwde buurtcentrum luidt een nieuw hoofdstuk in voor het bruisende culturele en sociale leven in de Potyze en de Verloren Hoek.
The post Ontmoetingscentrum De Potyze heropent na grondige renovatie en uitbreiding appeared first on KW.be.

Lees meer »

Oud-HLN-sportjournalist Rik Lamoral (75) overleden

In Antwerpen is Rik Lamoral (75) overleden. Tientallen jaren lang was Rik een toonaangevend sportjournalist van ‘De Nieuwe Gazet’ en ‘Het Laatste Nieuws’, geliefd en tegelijk gevreesd om zijn kritische, trefzekere pen, controversieel maar gerespecteerd. Zijn scherp verstand, zijn inzicht in de sport, zijn ruime historische en culturele bagage en zijn dwarse eigenzinnigheid bezorgden hem een geheel eigen plaats in

Lees meer »

Trump ook van stembiljet geweerd voor voorverkiezingen Illinois

Een rechter in de Amerikaanse staat Illinois heeft voormalig president Donald Trump uitgesloten van deelname aan de Republikeinse presidentiële voorverkiezingen in die staat. Ze deed die uitspraak vanwege Trumps rol in de aanval op het Capitool op 6 januari 2021, waarmee Trump de anti-opstandclausule van het veertiende amendement van de Amerikaanse grondwet zou hebben overtreden.

Lees meer »

Kim uit Temse doodverklaard in de plaats van zus Sharon uit Koekelare: “Menselijke fout bij het invullen van overlijdensakte”

Kim Van Heuckelom uit Temse werd door een administratieve fout doodverklaard in plaats van haar zus Sharon Van Heuckelom uit Koekelare, die begin februari overleerd in Hooglede. Bij het invullen van de overlijdensakte in Hooglede werden de namen van de beide zussen omgewisseld. “Het is een heel jammerlijke fout, die helaas voor Kim heel wat gevolgen heeft. Als gemeente willen

Lees meer »

André Hazes reageert voor het eerst op moeder Rachel die hem onterfde: “Het verbaast me niet meer”

André Hazes jr. (30) heeft voor het eerst gereageerd op het nieuws dat zijn moeder hem ooit voor een korte periode heeft onterfd. Dit feit kwam recentelijk aan het licht tijdens een getuigenverhoor in de rechtszaak tussen Rachel Hazes en twee voormalige zakenpartners“Ik geloof niet dat het onzin is, het is wel degelijk waar”, zegt de zanger aan ‘RTL Boulevard’.

Lees meer »

Oostende trapt carnavalsweekend af met aanstelling van Prins Sheba en Prinses Pink Lady

Vrijdagavond werden Prins Carnaval 2024 Sheba en Prinses Carnaval Pink Lady op het Oostendse stadhuis officieel aangesteld door het stadsbestuur. Ze kregen de symbolische sleutel overhandigd van de stad. Daarmee werd het startschot gegeven van drie dagen carnaval in de badstad.
The post Oostende trapt carnavalsweekend af met aanstelling van Prins Sheba en Prinses Pink Lady appeared first on KW.be.

Lees meer »

Landbouwer Koen Demonie uit Staden op Vlaams Belang-lijst Vlaams parlement

Landbouwer Koen Demonie (57) uit Staden krijgt van Vlaams Belang de 15de plaats op de lijst voor het Vlaams Parlement toebedeeld. Demonie zetelde tot 2018 ook in de Stadense gemeenteraad, aanvankelijk voor N-VA en later als onafhankelijke. Hij is ook kandidaat voor Vlaams Belang in Staden als er daar voor de verkiezingen een lijst zal ingediend worden.
The post Landbouwer

Lees meer »