Pelletkachel raakt oververhit in Beernem

De bewoners van een huis in de Steenoven in Beernem merkten dat in de garage de afvoerbuis van hun pelletkachel roodgloeiend stond. Ze namen geen risico’s en alarmeerden de brandweer.

De spuitgasten koelden de buis langzaam af en deden een controle van de installatie tot het gevaar geweken was. De opvolging is voor een technicus. Schade was er niet en niemand raakte gewond. Na een kwartiertje was de zaak opgelost.

The post Pelletkachel raakt oververhit in Beernem is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Doek valt definitief over d’Oude Maalderij, uitbater Jef verkoopt inboedel brouwerij en eetcafé: “Wil deze bladzijde graag omdraaien”

De deuren van brouwerij d’Oude Maalderij en eetcafé The Mash in de Ardooisestraat in Izegem blijven definitief dicht. Uitbater Jef Pirens gooide omwille van een relatiebreuk de handdoek noodgedwongen in de ring en zocht nog naar overnemers, maar die zoektocht heeft niks opgeleverd. De inboedel van de brouwerij en horecazaak wordt nu openbaar verkocht en daar zitten heel wat memorabilia

Lees meer »

Prijzen voor creatieve kinderen in Komen

Met een kleine stoet begaven leden van de Confrérie des Maîtres Rubaniers zich naar de overdekte markt om de prijzen uit te reiken aan de winnaars van de wedstrijd uitgeschreven naar aanleiding van de feesten van de Marmousets.
The post Prijzen voor creatieve kinderen in Komen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voormalig gemeenteraadslid Hilde (63) exposeert in Koetshuis: “Alle genres komen aan bod”

Van vrijdag tot en met maandagavond stalt Hilde Dewever (63) diverse werken uit in het Koetshuis in park Casier. De voormalige kleuterjuf en gemeenteraadslid uit Nieuwenhove schildert al 35 jaar, maar pakt nog maar voor de tweede keer met een solotentoonstelling uit.
The post Voormalig gemeenteraadslid Hilde (63) exposeert in Koetshuis: “Alle genres komen aan bod” appeared first on

Lees meer »

EXCLUSIEF. Tom Waes verdient nu 1 miljoen euro bruto en 2 nieuwkomers bij de topverdieners: dit zijn de 6 superkanonnen van de VRT

Tom Waes is nu de absolute topverdiener bij de VRT: hij verdient jaarlijks – weliswaar deels met Nederlands geld – 1 miljoen euro bruto. Bij de zwaarste contracten zijn er met Peter Van de Veire en Karl Vannieuwkerke nog twee mannen extra bijgekomen. Maar ook: Kobe Ilsen is de eerste VRT-presentator wiens exclusiviteitscontract niet werd verlengd en ook Niels Destadsbader

Lees meer »