‘Modeldirecteur’ die seksdates met tieners stiekem filmde, riskeert vijf jaar cel

Tien jaar lang leidde Philip D. (63) een dubbelleven. Hij filmde stiekem de seksdates die hij had met minderjarige jongens. Nu riskeert de voormalige directeur van ‘matrozenschool’ Koninklijk Werk Ibis in Bredene vijf jaar cel.

 

Meer krantenkoppen in België

7 gemeenten uit Leiestreek werken samen om trainerstekort bij sportclubs aan te pakken

Enkele gemeenten uit de Leiestreek gaan samenwerken om het trainerstekort bij de verschillende sportclubs aan te pakken. Het gaat om een initiatief van Burensportdienst Leiestreek, waar De Pinte, Deinze, Aalter, Gavere, Nazareth, Sint-Martens-Latem en Zulte in zitten. Het overkoepelende project wil de sportclubs steunen om aan een betere instroom, kwaliteit en waardering van trainers te kunnen werken.

Lees meer »

Groen licht voor bouw van nieuw zwembad in Ieper

In het najaar van 2026 zal je voor het eerst een duik kunnen nemen in het nieuwe zwembad in Ieper. De stad en AGB Vauban slaan daarvoor de handen in elkaar met bouwbedrijf Artes Despret.
The post Groen licht voor bouw van nieuw zwembad in Ieper appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voor het eerst in zone 30, maar locatie lijkt niet ideaal: Twijfels over trajectcontrole

Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters blijft inzetten op uitrol trajectcontroles in Vlaanderen, er komen twintig nieuwe locaties in Vlaanderen waarvan er ook in Diksmuide komen. De nieuwe trajectcontroles in Diksmuide komen in de Admiraal Ronarchstraat, De Breyne Peellaertstraat en de Oostendestraat (N369). Vermoed wordt dat de trajectcontrole zal starten aan het kruispunt Stragier om te eindigen aan het kruispunt

Lees meer »

KIJK. Rachel beweert dat befaamde Stanley Cup haar leven redde

Rachel beweert online dat de befaamde Stanley Cup haar leven heeft gered tijdens een schietpartij die voor haar deur plaatsvond. Enkele schoten zouden haar muren doorzeefd hebben en schade hebben aangericht in de woning. Maar de Stanley Cup kon een kogel afketsen, enkel een klein schrammetje was zichtbaar. De befaamde thermos is dus blijkbaar ook kogelafwerend.

Lees meer »

“Tom heeft nooit intentie gehad iemand te kleineren”: Jinnih Beels (Vooruit) praat voor het eerst over ontslag van collega Meeuws

Met de eedaflegging van Tatjana Scheck (Vooruit) op de gemeenteraad maandagavond is Tom Meeuws nu ook officieel schepen af in Antwerpen en wil Vooruit de heisa rond Meeuws zo snel mogelijk vergeten. Voor het eerst doet zijn ex-collega Jinnih Beels (Vooruit) dinsdagavond in Terzake haar mond open over de zaak en over de interne verdeeldheid van haar partij: “Iedereen bij

Lees meer »

Bestuursleden Samana zorgen voor smakelijke wafelenbak

Maandagvoormiddag werd de kleine zaal van OC d’Iefte omgetoverd tot een dampende baktempel. Bestuursleden van Samana, de knepen van het bakken machtig, zorgden voor het bakken van ruim 500 dubbele wafels. “Wij hebben allen hetzelfde wafelijzer zodat er makkelijk kan opgewarmd worden. In de namiddag schoven meer dan 120 leden aan om te genieten van
The post Bestuursleden Samana zorgen

Lees meer »

Links-extremisten eisen sabotage Duitse Tesla-fabriek op, Musk reageert: “Domste eco-strijders ter wereld”

De links-extremistische groepering ‘Vulkangruppe’ heeft dinsdag de “aanslag op de stroomvoorziening” voor de Teslafabriek nabij Berlijn opgeëist. “We hebben vandaag Tesla gesaboteerd”, klinkt het in een mededeling. Tesla-topman Elon Musk schreef in een reactie op X dat de daders “ofwel de domste eco-strijders ter wereld zijn of ze zijn poppen van degenen die geen goede klimaatdoelen hebben”.

Lees meer »