Koning Charles had maar een half uurtje tijd voor prins Harry, maar daar had hij een goeie reden voor

Slechts een half uur is prins Harry bij zijn vader, koning Charles, kunnen zijn nadat diens kankerdiagnose publiek is gemaakt. Maar daar was wel een goede reden voor, zegt een Britse royalty-expert in The sun.

 

Meer krantenkoppen in België

Vakbonden gaan voorstellen voor gevangenissen aan achterban “voorleggen, niet verdedigen”

Na het overleg maandagmorgen met het kabinet van minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) gaan de vakbonden de voorstellen die op tafel liggen aan de achterban voorleggen. “De achterban beslist of de stakingsaanzegging geactiveerd wordt of niet”, zegt Frank Conings, federaal secretaris justitie van ACV Openbare Diensten. “We gaan de voorstellen voorleggen, niet verdedigen.”

Lees meer »

Beelden tonen chaos in Gaza: ruim 100 doden bij bestorming hulpkonvooi en Israëlische soldaten die vuur openen

Autoriteiten in Gaza zeggen dat Israëlische troepen het vuur openden op mensen die stonden te wachten op hulpgoederen. Daarbij zouden 104 doden zijn gevallen volgens het Ministerie van Volksgezondheid in Gaza, dat wordt gecontroleerd door Hamas. Medici melden tientallen gewonden. Israël ontkent de aantijgingen en zegt dat “de tragedie” het gevolg is van Palestijnse truckers die mensen overreden toen het

Lees meer »

LUX vzw schenkt 500 euro aan Het Ventiel

Op zaterdag 2 maart vond de vrijwilligersbedanking van LUX festival Rollegem plaats. Van die gelegenheid maakte LUX gebruik om een cheque van 500 euro te overhandigen aan Gudrun Callewaert, bezielster van Het Ventiel.
The post LUX vzw schenkt 500 euro aan Het Ventiel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Arjen Livyns komt zwaar ten val in Strade Bianche

Slechts nieuws voor Kerkhovenaar Arjen Livyns. De renner van Lotto Dstny is zwaar ten val gekomen in de Strade Bianche. De val bracht serieus wat bloed met zich mee aan zijn gezicht. Livyns werd uiteindelijk afgevoerd naar het ziekenhuis.
The post Arjen Livyns komt zwaar ten val in Strade Bianche appeared first on KW.be.

Lees meer »

Horroravond voor Joseph Nonge bij Juventus: 18-jarige Belg valt in tegen Napoli, geeft penalty weg en wordt weer gewisseld

Een absolute horroravond voor Joseph Nonge. De 18-jarige Belg van Juventus mocht in de topper tegen Napoli invallen bij de club uit Turijn, maar een succes was z’n optreden allerminst. In zijn tijd op het veld gaf Nonge de strafschop weg waaruit Napoli de beslissende 2-1 kon scoren. Coach Massimiliano Allegri haalde onze landgenoot opnieuw naar de kant.

Lees meer »

Sterren en kometen op het groepsfeest van Chiro Avelgem

De Spikkerelle in Avelgem is zaterdag het decor voor het groepsfeest van Chiro Avelgem. Volgens het klassieke concept voert elke afdeling een ‘showtje’ op. ‘Kosmische kameraden’ luidt het thema van dit jaar. Twee uur lang zullen 150 jonge sterren dus schijnen op het podium.
The post Sterren en kometen op het groepsfeest van Chiro Avelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »