Kansas City Chiefs winnen opnieuw Super Bowl na 25-22 overwinning tegen 49ers

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Mkrtich en Arpenik zijn 50 jaar gelukkig getrouwd

Mkrtich Terteryan (71) en Arpenik Terteryan (70) stapten op 9 februari 1974 in het huwelijksbootje in Echmiadzin, hun geboortestad in Armenië. In het jaar 2000 besloot het gezin te verhuizen naar België. Ze kozen voor Oostende omdat daar al familie woonde. Hier bouwden ze uiteindelijk hun leven op. Ze kregen drie kinderen en genieten ondertussen
The post Mkrtich en Arpenik

Lees meer »

Antwerps schepen Jinnih Beels (Vooruit) hoopt dat partijgenoot Tom Meeuws zich verontschuldigt voor racistische uitspraken

Antwerps schepen Jinnih Beels (Vooruit) hoopt dat Tom Meeuws zich verontschuldigt voor de omstreden uitspraken die hij heeft gedaan. Beels reageerde vanavond voor het eerst op het ontslag van haar partijgenoot als schepen in Antwerpen. In "Terzake" gaf ze ook duidelijk aan dat ze het moe is om zich te moeten verdedigen nadat ze de afgelopen weken in een storm

Lees meer »

Stad Brugge gaat de olympische toer op

Met de blik op de Olympische Spelen in Parijs zet de sportdienst een reeks activiteiten op voor alle Brugse sportievelingen.
The post Stad Brugge gaat de olympische toer op appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. “Rusland infiltreerde in EU met Servische agent” – Medewerker luchtmacht VS lekt info over oorlog via datingsite

De Russische inlichtingendiensten hebben vorig jaar EU-instellingen geïnfiltreerd via een veronderstelde Servische agent. Dat schrijft de nieuwssite ‘Politico’ dinsdag. Het Verenigd Koninkrijk dringt er ondertussen bij Duitsland op aan om de Taurus-raketten alsnog aan Oekraïne te leveren. Verder is een personeelslid van de Amerikaanse luchtmacht opgepakt omdat hij via een datingwebsite geheime militaire informatie lekte over de oorlog in Oekraïne.

Lees meer »

Nu ook sociaal tarief voor internet: 19 euro per maand

Naast het sociale tarief voor onder meer gas en telefoon, komt er nu ook één voor internet. Zowat 600.000 gezinnen hebben vanaf vandaag recht op goedkoper vast internet. Dat maakt minister van Telecom Petra De Sutter (Groen) bekend. Al de rechthebbenden worden binnenkort geïnformeerd.

Lees meer »