Kansas City Chiefs verlengen Super Bowl titel na bloedstollende overwinning op 49ers

 

De Kansas City Chiefs verlengen hun Super Bowl titel na een 25-22 overwinning na verlengingen tegen San Francisco 49ers.

 

Meer krantenkoppen in België

Drugsverslaafde twintiger uit Moorslede, die zich urenlang verschanste in woning, krijgt tweede kans

De 24-jarige man die zich afgelopen zomer een hele dag verschanste in zijn woning in Moorslede, krijgt achttien maanden cel en 1.200 euro boete. De straf is volledig voorwaardelijk, de man moet zich vooral laten begeleiden voor zijn drugsproblematiek. Hij dreigde destijds om zijn huis in brand te steken en moest overmeesterd worden door speciale eenheden.
The post Drugsverslaafde twintiger

Lees meer »

“Deze investering zal levens redden”: Jan Yperman Ziekenhuis breidt aanbod in Medisch Centrum Diksmuide uit

DIKSMUIDE/IEPER Het Medisch Centrum Diksmuide in het voormalige zwembad ‘De Kupe’ opende een goed half jaar geleden met een moderne dialyseafdeling en consultatieruimte voor artsen-nefrologen. Sinds 4 maart kan je er ook terecht voor medische beeldvorming. Daarbovenop vertrekt er vanaf 1 april ook een eigen PIT vanuit het Medisch Centrum Diksmuide.
The post “Deze investering zal levens redden”: Jan Yperman

Lees meer »

Genk kan tegen Club rekenen op steun van Courtois, die aftrap komt geven

Racing Genk neemt het zondag thuis op tegen Club Brugge. Zowel Genk als Club zijn nog niet zeker van hun plekje in de Champions’ play-offs, dus een driepunter is cruciaal voor beide ploegen. De thuisploeg wordt alvast gesteund door doelman Thibaut Courtois die er de aftrap komt geven. Volg alles op de voet via onderstaande liveblog.

Lees meer »

Wintersterfte onder bijen groeit

Het gaat de honingbij in Vlaanderen niet voor de wind. Deze winter verloren de imkers gemiddeld 27 procent van hun bijenvolken, een verslechtering in vergelijking met vorig jaar, toen er 23 procent wintersterfte was. Dat zegt het Vlaams Bijeninstituut (VBI). Tien procent van de Vlaamse imkers verloor zelfs al hun bijenvolken.

Lees meer »

“In de States spelen ze voor tienduizenden fans, in Ruiselede voor geen 150 man”: swingende blues-toppers zakken af naar Banana Peel

Songwriter en blues-fenomeen Joe Louis Walker was in een mum van tijd uitverkocht en dit voorjaar weet de blues & jazzclub Banana Peel nog enkele wereldberoemde blues-legendes te strikken, zoals Crystal Thomas en Toronzo Cannon. In de States spelen ze op mega-bluesfestivals voor tienduizenden fans, maar in Ruiselede jammen ze voor geen 150 man. Il faut le faire!
The post

Lees meer »

Zaak ontploft: anonieme bron lekt vermeende WhatsApp-conversatie van Horner met jongedame, Red Bull-teambaas reageert kort

Een nieuwe wending in de zaak Christian Horner zorgt voor ongeziene chaos bij Red Bull: een anonieme bron lekte een hele hoop WhatsApp-berichten die de Red Bull-teambaas naar de jongedame die hem beschuldigde van grensoverschrijdend gedrag zou hebben gestuurd. En die berichten, die wij konden inkijken, bevestigen dat er wel degelijk iets aan de hand was tussen de twee.

Lees meer »

Twee personen opgepakt in Berlijn bij zoektocht naar leden Rote Armee Fraktion

De Duitse politie heeft zondagochtend in Berlijn gebouwen doorzocht op zoek naar twee leden van de extreemlinkse terreurgroep Rote Armee Fraktion (RAF). Intussen zijn twee mensen opgepakt, zo bevestigt een woordvoerster van de recherche van deelstaat Nedersaksen. De zoektocht naar de twee terroristen, die al jaren op de loop zijn, vindt plaats in stadsdeel Friedrichshain.

Lees meer »