Indrukwekkende timelapse: hoe het Sportpaleis van het ene evenement in het andere transformeert

Het Sportpaleis heeft een drukke week achter de rug. De Britse new wave-band Depeche Mode beet dinsdag de spits af met een knaller van een concert. Maar dan begon het rondje tegen de klok werken.

 

Meer krantenkoppen in België

Kaaiman kiest keurig | Bonny M.

06:01 Als de paus zijn verzoek inwilligt, zal Johan Bonny sneller bisschop af zijn dan Roger Vangheluwe. Wat zeker helpt, is dat zijn voorstel om in ruil een hulpcentrum voor slachtoffers van misbruik in de…

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

We zijn vandaag een schrikkeldag. Da’s jammer voor wie hoopte dat februari er al op zat.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Iedereen vraagt zich af: ‘Wie is de mol?’”: onze F1-watcher merkt vanop de eerste rij hoe ‘Horner-gate’ de paddock in z’n greep houdt

Onze F1-watcher houdt in Bahrein een dagboek bij en ziet hoe de teambaas van Red Bull doet alsof er niets aan de hand is. Lees en verneem wat voor maar ook en vooral achter de schermen van de seizoenopener gebeurt. Hoe het sportieve gebeuren geen en ‘Horner-gate’ alle aandacht krijgt. En iedereen zich uiteindelijk de vraag stelt: “Wie is de

Lees meer »

Een energiecontract afsluiten en uw rijbewijs of identiteitskaart afhalen: kan het straks ook in uw postkantoor?

Haalt u straks uw nieuwe identiteitskaart of rijbewijs in het postkantoor? Of misschien sluit u er wel uw volgend energiecontract af? Bpost-CEO Chris Peeters komt na vier maanden aan het roer met een opvallend plan om het postbedrijf toekomstbestendig te maken. Waarom is dat nodig? En welke rollen ziet hij allemaal weggelegd voor het postkantoor? “We moeten breed nadenken over

Lees meer »

Zorg

Soms zijn er vragen die vleugels krijgen. De woorden en het vraagteken erachter lijken op te stijgen uit een gesprek en gaan ergens boven twee gesprekspartners zweven. Alles wat ervoor of erna gezegd wordt is plots van ondergeschikt belang. Dat weten de achterblijvers, die enkel nog omhoog naar de vraag kunnen staren, vaak zelf. Het blijft doorgaans lang stil na

Lees meer »

Europees directeur van WHO bezoekt zorgzame buurt vzw Mariënstede in Dadizele

Hans Kluge, Europees directeur van de WHO, heeft vrijdag een bezoek gebracht aan de zorgzame buurt vzw Mariënstede in Dadizele. Dat deed hij samen met Vlaams minister van Welzijn en Volksgezondheid Hilde Crevits (CD&V). De vzw is een van de pioniers van de Zorgzame Buurten.
The post Europees directeur van WHO bezoekt zorgzame buurt vzw Mariënstede in Dadizele appeared first

Lees meer »

Supergespierde Zac Efron rekent af met zijn ‘High School Musical’-imago: “Perfect willen zijn werd een obsessie”

Zac Efron (36) is allang niet meer de gladde hunk van ‘High School Musical’. In het worsteldrama ‘The Iron Claw’, nu in de bioscoop, rekent hij definitief af met zijn Disney-imago. De Hollywoodster spreekt over zijn moeizame reis van tieneridool naar gerespecteerd acteur: “Ik offerde mijn eigen gezondheid op om er goed uit te zien voor de camera. Dat was

Lees meer »

Uitbaatster asiel opent poezenhotel Maison Chat

Raisa Verstegen vangt al enkele jaren zwerfkatten op in asiel Het Kittenhuis in de Isenbaertstraat. Nu start ze een tweede project op.
“Maison Chat is een poezenhotel waar poezen om eender welke reden op vakantie kunnen komen. Alle katten die wettelijk in orde zijn, zijn welkom bij ons”, aldus de uitbaatster.
The post Uitbaatster asiel opent poezenhotel Maison Chat appeared

Lees meer »