Had Taylor Swift twee privéjets om Super Bowl bij te wonen?

Taylor Swift wilde zo graag haar lief aan het werk zien in de Super Bowl, dat ze enkele uren voor de wedstrijd met een privéjet vanuit Tokio naar Las Vegas vloog en zelfs nog een tweede privéjet reserveerde voor als er iets zou voorvallen met de eerste. Haar aanwezigheid bracht geluk: de Kansas City Chiefs van Travis Kelce wonnen.

 

Meer krantenkoppen in België

“Kim heeft zelf de beslissing genomen, wat ‘de mensen’ ook denken”: achter de schermen bij de ochtendshow van Peter Van de Veire

“Natuurlijk mis ik Kim Van Oncen. Maar ‘t is goed zoals het nu is.” Peter Van de Veire (52) heeft – voor het eerst in z’n lange carrière als ochtendstem – geen vaste sidekick meer. Wat niet wil zeggen dat hij soloslim speelt: de rest van z’n team heeft net méér speelruimte gekregen. Wij spraken exclusief met de radiomaker, die

Lees meer »

Russen luisterden geheime gesprekken tussen Duitse generaals af, Duitse bondskanselier belooft “minutieus onderzoek”

Russische propagandisten hebben een opname gepubliceerd van een “gesprek tussen vier hoge Duitse officieren”. Daarin bespreken ze de mogelijke levering van Taurus-kruisraketten aan Oekraïne. De opname is authentiek, zo heeft de Bundeswehr inmiddels bevestigd. “Dit is een heel ernstige zaak en dat is de reden waarom ze nu het voorwerp vormt van een zeer minutieus, diepgaand en snel onderzoek”, zo

Lees meer »

Lotte Kopecky wint haar tweede Strade Bianche

Lotte Kopecky heeft in Siena haar tweede Strade Bianche gewonnen. De Belgische topwielrenster spurtte in haar wereldkampioenentrui op 500 meter van de meet weg van haar medevluchtster Longo Borghini. Kopecky won ook in 2022, vorig jaar werd ze tweede na een veelbesproken spurt met haar teamgenote Vollering. Lees meer bij Sporza.

Lees meer »

Sterren en kometen op het groepsfeest van Chiro Avelgem

De Spikkerelle in Avelgem is zaterdag het decor voor het groepsfeest van Chiro Avelgem. Volgens het klassieke concept voert elke afdeling een ‘showtje’ op. ‘Kosmische kameraden’ luidt het thema van dit jaar. Twee uur lang zullen 150 jonge sterren dus schijnen op het podium.
The post Sterren en kometen op het groepsfeest van Chiro Avelgem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mexico, Mexi-iiico

17:32 De Amerikaanse president Joe Biden en zijn rivaal Donald Trump trekken allebei vandaag naar de grens met Mexico. Het toont nogmaals het belang van het thema migratie in de verkiezingscampagne.

Lees meer »

De mode volgens Peter Knapp

17:31 Als artistiek directeur van het Franse modemagazine Elle zag Peter Knapp in de jaren zestig hoe de prêt-à-porter de haute couture uitdaagde. Het zette hem aan om buiten de lijntjes te kleuren. ‘Naast …

Lees meer »