Adele neemt het op voor Taylor Swift na Super Bowl-heisa: “Aan alle klagers, krijg een leven!”

In Amerika is de Super Bowl al wat de klok slaat de afgelopen dagen. De Kansas City Chiefs – het team van Taylor Swifts lief Travis Kelce – behaalden dan wel de overwinning, maar de zangeres kreeg al bakken kritiek over zich heen. Zij zou te veel de aandacht opeisen, volgens sportfans. Maar Swift krijgt steun uit onverwachte hoek: Adele verdedigde de superster tijdens een van haar optredens in Las Vegas, waar de Super Bowl ook doorging. “Ik denk dat ik wil dat de Chiefs winnen, gewoon omdat Taylor voor hen supportert”, vertelde de Britse zangeres. “En aan alle klagers, krijg een leven. Het is haar fucking lief.” Waarop een luid applaus volgde. 

Meer krantenkoppen in België

Ongerustheid bij professionele fotografen nadat Harelbeke strijd aangaat met identiteitsfraude

Stad Harelbeke voert ‘live enrollment’ in en gaat zo de strijd aan met identiteitsfraude. ‘Live enrollment’ is een systeem waarmee foto’s voor identiteitskaarten rechtstreeks bij de gemeente kunnen worden genomen. Er is wel enige ongerustheid bij de professionele fotografen in de stad.
The post Ongerustheid bij professionele fotografen nadat Harelbeke strijd aangaat met identiteitsfraude appeared first on KW.be.

Lees meer »

Valse ziektebriefjes te koop online: kan je werkgever je ontslaan als je zo’n briefje gebruikt?

Je kan online heel makkelijk een vals ziektebriefje kopen. Dat heeft ‘VTM Nieuws’ zelf vastgesteld. “Deze website schept zelfs op dat ze marktleider zijn voor online ziektebriefjes”, klinkt het in onderstaande reportage. En het gaat allemaal heel simpel. “Enkele vragen invullen volstaat al.” Maar als je betrapt wordt, kan het gebruik van zo’n ziektebriefje grote gevolgen hebben, waarschuwen experts.

Lees meer »

Véél woede, uitgerekend Vini Jr. die twee keer scoort en jammerlijke horrorblessure: Valencia-Real stond bol van het spektakel

Dol slot in het 2-2-gelijkspel tussen Valencia en Real Madrid. De Koninlijke stond na een halfuur 2-0 achter, maar sleepte dankzij een voortdurend geviseerde Vinicius Junior een punt uit de brand. Jude Bellingham dacht de 2-3 te hebben gemaakt, ware het niet dat de scheidsrechter al had afgefloten. Net ervoor liep Valencia-verdediger Mouctar Diakhaby een horrorblessure op.

Lees meer »

Freddy Bleyaert is de fel gewaardeerde greenkeeper bij KFC Damme (4B)

De fusieploeg won nipt tegen Steenbrugge, met een nieuwe T1, en zegevierde daarna in Ruddervoorde. De derde stek is bereikt. Over de nacompetitie wordt weinig gerept. Op zaterdagmiddag hadden we een afspraak met Freddy Bleyaert, de man die de grasmatter onderhoudt.
The post Freddy Bleyaert is de fel gewaardeerde greenkeeper bij KFC Damme (4B) appeared first on KW.be.

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Spoedzitting VN-Veiligheidsraad om bloedbad bij hulpkonvooi – Israëlische demonstranten trekken met geweld Gaza even binnen

De VN-Veiligheidsraad is donderdagavond Belgische tijd met spoed samengekomen over de dood van ruim honderd Palestijnen bij de verdeling van noodhulp in Gaza. Het bloedbad heeft de hoop op een spoedig wapenbestand getemperd, zo zegt het Witte Huis. In ons land willen Groen en Vooruit de situatie in Gaza nu dringend opnieuw bespreken in de federale regering. Lees hier de

Lees meer »

Oud-HLN-sportjournalist Rik Lamoral (75) overleden

In Antwerpen is Rik Lamoral (75) overleden. Tientallen jaren lang was Rik een toonaangevend sportjournalist van ‘De Nieuwe Gazet’ en ‘Het Laatste Nieuws’, geliefd en tegelijk gevreesd om zijn kritische, trefzekere pen, controversieel maar gerespecteerd. Zijn scherp verstand, zijn inzicht in de sport, zijn ruime historische en culturele bagage en zijn dwarse eigenzinnigheid bezorgden hem een geheel eigen plaats in

Lees meer »

“Ik stond voor zijn deur in mijn slaapkleedje”: zo leerde Martine Jonckheere haar echtgenoot Filip kennen

“Ik wist meteen dat hij de ware was.” Martine Jonckheere (67) is intussen al 43 jaar gelukkig samen met haar echtgenoot Filip Moortgat (69). Ondanks de vele tegenslagen: een traumatische jeugd, de dood van Martines zus, haar ontslag bij ‘Familie’ en tweemaal de diagnose borstkanker. In een dubbelinterview met ‘Primo’ geven ze een inkijk in hun droomhuwelijk. “Valentijn hebben wij

Lees meer »