Adele neemt het op voor Taylor Swift na Super Bowl-heisa: “Aan alle klagers, krijg een leven!”

In Amerika is de Super Bowl al wat de klok slaat de afgelopen dagen. De Kansas City Chiefs – het team van Taylor Swifts lief Travis Kelce – behaalden dan wel de overwinning, maar de zangeres kreeg al bakken kritiek over zich heen. Zij zou te veel de aandacht opeisen, volgens sportfans. Maar Swift krijgt steun uit onverwachte hoek: Adele verdedigde de superster tijdens een van haar optredens in Las Vegas, waar de Super Bowl ook doorging. “Ik denk dat ik wil dat de Chiefs winnen, gewoon omdat Taylor voor hen supportert”, vertelde de Britse zangeres. “En aan alle klagers, krijg een leven. Het is haar fucking lief.” Waarop een luid applaus volgde. 

Meer krantenkoppen in België

Het leven van Ludovicus Baekelandt op vijftien locaties in Lendelede: “Met een échte kunstschilder”

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september organiseren de vrijetijdsdiensten van de gemeente, in samenwerking met verschillende verenigingen, en in het kader van het Baekelandt-jaar, de ‘Baekelandt Theaterwandeling’. Een niet te missen evenement waarvan de regie in handen is van Johan Bonte.
The post Het leven van Ludovicus Baekelandt op vijftien locaties in Lendelede: “Met een échte kunstschilder” appeared

Lees meer »

EXCLUSIEF. Nu hij z’n nieuwe liefde niet langer verstopt: Brad Pitt maakt in ons land ook kennis met z’n schoonfamilie

Bij onze veiligheidsdiensten staan de zenuwen strak gespannen, want Brad Pitt (60) is in het land voor opnames op het racecircuit van Spa-Francorchamps. De Amerikaanse topacteur zelf loopt er ook extra nerveus bij, want ver weg van de benzinedampen wacht hem een nog veel grotere vuurdoop: een bezoek aan zijn nieuwe schoonfamilie. De oma van zijn vriendin Ines de Ramon

Lees meer »

LIVE KILMARNOCK-CERCLE (do, 20u30). Grote Cercle-delegatie vertrokken, Van der Bruggen wil “volop genieten”

Komend weekend start de Jupiler Pro League, maar de focus van Cercle Brugge ligt eerst nog op het treffen met Kilmarnock. De Vereniging speelt donderdagavond (20u30) de heenmatch van de tweede Europa League-voorronde in Schotland, de terugmatch volgt een week later in het Jan Breydelstadion. Op deze pagina zit u goed om de aanloop én de match zelf op de

Lees meer »

Natuurhulpcentrum Oudsbergen waarschuwt voor bronstige reebokken op de weg

Het Natuurhulpcentrum van Oudsbergen waarschuwt mensen, en vooral autobestuurders, voor de start van de paartijd bij de reeën. Tussen half juli en half augustus zijn de mannetjes, of bokken, het hevigst. Ze markeren hun territorium of proberen een eigen territorium te vinden. Heel wat reeën verplaatsen zich dus. Spijtig genoeg geraken de dieren daardoor vaker dan anders betrokken bij verkeersongevallen.

Lees meer »

Goud voor Luc en Marleen uit Kachtem

In de Sint-Vincentiusschool vond het gouden huwelijksjubileum plaats van Luc Carrette (73) en Marleen Demeulenaere (69) uit de Kerkestukstraat. Luc is afkomstig van Rumbeke en Marleen van Ardooie, ze trouwden op 6 juli 1974 in Izegem.
The post Goud voor Luc en Marleen uit Kachtem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Prijzen voor creatieve kinderen in Komen

Met een kleine stoet begaven leden van de Confrérie des Maîtres Rubaniers zich naar de overdekte markt om de prijzen uit te reiken aan de winnaars van de wedstrijd uitgeschreven naar aanleiding van de feesten van de Marmousets.
The post Prijzen voor creatieve kinderen in Komen appeared first on KW.be.

Lees meer »