Dankzij Günther Neefs moeten ruim 25 koppels al geen Valentijnscadeau meer aankopen

We kennen Günther Neefs al lang en weten wanneer hij ‘Sex Bombs’ van Tom Jones zingt hij dan meestal vrouwelijke aanwezigen op het podium laat komen die zich dan kunnen uitleven.

In Concertgebouw Brugge stond echter dit liedje niet op zijn setlist, zodat we tijdens zijn voorstelling ‘De Kracht Van Muziek’ er zeker van waren dat het podium de hele avond zou voorbehouden zijn voor zanger Günther, zijn drie sterke muzikanten en evenveel goede strijkers. Maar we waren verkeerd, want Günther had een verrassing in petto voor alle geliefden. En daarmee bedoelde hij geen uitzonderingen: een koppel, een vrouw/vrouw, een man/man… Iedereen was welkom op het podium.

De koppels kwamen toe. © PADI/DaniëlEn slowen maar © PADI/Daniël

Günther verwees naar Valentijn op woensdag 14 februari. Nog geen idee qua cadeau? Of geen zin om een cadeau aan te kopen? Geen probleem! Wie interesse had, mocht vooraan op het podium komen om te slowen op zijn song ‘What The World Needs Now’ uit het album ‘Wonderful Woman’. Günther deed die oproep en hij schrok, want het publiek bleef zitten. Günther moedigde de mensen nog eens aan en dan kwamen zo’n 25 koppels af om te slowen terwijl hij zong. “Voila, jullie moeten al geen Valentijnscadeau meer aankopen”, glimlachte de zanger. (PADI)

© PADI/Daniël

The post Dankzij Günther Neefs moeten ruim 25 koppels al geen Valentijnscadeau meer aankopen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Assisen scalpermoord – Zussen schetsen grote gevolgen voor familie Himpe: “Zijn daad heeft mijn kinderen hun onschuld weggenomen”

Op het assisenproces over de moord op Jill Himpe (36) hebben de zussen van het slachtoffer hard uitgehaald naar Ridoan Oudaha (43). Kim en Loïs Himpe stonden in hun getuigenis ook uitgebreid stil bij de grote gevolgen voor hun familie. Daarbij kwam ook de dood van hun vader aan bod.
The post Assisen scalpermoord – Zussen schetsen grote gevolgen voor

Lees meer »

No-show bij sterrenzaak kan je tot 250 euro kosten: “Een bezoek aan ons is niet plots een spaghettietje gaan eten, hé”

Heb je zin om een tafeltje te boeken bij een sterrenrestaurant? Dan lees je best even de kleine lettertjes. Steeds meer topzaken hanteren hoge bedragen voor wie niet komt opdagen of te laat annuleert. Welke annulatietarieven hanteren topzaken als Boury, Zilte en Hof van Cleve? En is er geen manier om er van onder uit te muizen? “Bij annulatie maken

Lees meer »

Persoon door rook bevangen bij woningbrand in Waalse Yvoir

Een persoon die bij een woningbrand in Yvoir door rook bevangen raakte, is naar het ziekenhuis overgebracht. De brand brak tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag uit aan een woning in de rue du Pont-de-Bayenne in Purnode, een deelgemeente van Yvoir, in de provincie Namen. Dat is vernomen van de brandweer.

Lees meer »

Internering gevorderd voor verijdelde aanslag tijdens Miss België

In de zaak rond de verijdelde aanslag tijdens Miss België heeft het openbaar ministerie de internering van de verdachte gevorderd. De verdediging pleitte echter dat Peter C. (47) die bewuste dag helemaal geen misdrijf pleegde. De Brugse raadkamer hakt op 27 maart de knoop door.
The post Internering gevorderd voor verijdelde aanslag tijdens Miss België appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Pommelien Thijs doet noorderburen uit hun dak gaan tijdens eerste optreden van clubtour in Nederland

Deze zomer staat ze op het grootste festival in Nederland, Pinkpop, maar gisteren kregen onze noorderburen al een eerste voorsmaakje van het muzikale geweld van Pommelien Thijs. De zangeres hield gisteren voor de eerste keer halt in Nederland met haar clubtour, in de Muziekgieterij in Maastricht. En Pommelien pakte het publiek helemaal in: de Nederlandsers brulden enthousiast mee met haar

Lees meer »

Trump ook van stembiljet geweerd voor voorverkiezingen Illinois

Een rechter in de Amerikaanse staat Illinois heeft voormalig president Donald Trump uitgesloten van deelname aan de Republikeinse presidentiële voorverkiezingen in die staat. Ze deed die uitspraak vanwege Trumps rol in de aanval op het Capitool op 6 januari 2021, waarmee Trump de anti-opstandclausule van het veertiende amendement van de Amerikaanse grondwet zou hebben overtreden.

Lees meer »

Verkiezingsbeloftes maken schuld

Op minder dan honderd dagen voor de verkiezingen houdt Vooruit als eerste Vlaamse partij haar verkiezingscongres; maakt Vlaams Belang haar nieuwe slogan bekend en maakt N-VA-voorzitter Bart De Wever duidelijk dat hij de andere Vlaamse partijen niet wil helpen om een Vlaamse regering te vormen, als hij niet betrokken wordt bij de vorming van een federale regering.

Lees meer »

“Tom heeft nooit intentie gehad iemand te kleineren”: Jinnih Beels (Vooruit) praat voor het eerst over ontslag van collega Meeuws

Met de eedaflegging van Tatjana Scheck (Vooruit) op de gemeenteraad maandagavond is Tom Meeuws nu ook officieel schepen af in Antwerpen en wil Vooruit de heisa rond Meeuws zo snel mogelijk vergeten. Voor het eerst doet zijn ex-collega Jinnih Beels (Vooruit) dinsdagavond in Terzake haar mond open over de zaak en over de interne verdeeldheid van haar partij: “Iedereen bij

Lees meer »