Dankzij Günther Neefs moeten ruim 25 koppels al geen Valentijnscadeau meer aankopen

We kennen Günther Neefs al lang en weten wanneer hij ‘Sex Bombs’ van Tom Jones zingt hij dan meestal vrouwelijke aanwezigen op het podium laat komen die zich dan kunnen uitleven.

In Concertgebouw Brugge stond echter dit liedje niet op zijn setlist, zodat we tijdens zijn voorstelling ‘De Kracht Van Muziek’ er zeker van waren dat het podium de hele avond zou voorbehouden zijn voor zanger Günther, zijn drie sterke muzikanten en evenveel goede strijkers. Maar we waren verkeerd, want Günther had een verrassing in petto voor alle geliefden. En daarmee bedoelde hij geen uitzonderingen: een koppel, een vrouw/vrouw, een man/man… Iedereen was welkom op het podium.

De koppels kwamen toe. © PADI/DaniëlEn slowen maar © PADI/Daniël

Günther verwees naar Valentijn op woensdag 14 februari. Nog geen idee qua cadeau? Of geen zin om een cadeau aan te kopen? Geen probleem! Wie interesse had, mocht vooraan op het podium komen om te slowen op zijn song ‘What The World Needs Now’ uit het album ‘Wonderful Woman’. Günther deed die oproep en hij schrok, want het publiek bleef zitten. Günther moedigde de mensen nog eens aan en dan kwamen zo’n 25 koppels af om te slowen terwijl hij zong. “Voila, jullie moeten al geen Valentijnscadeau meer aankopen”, glimlachte de zanger. (PADI)

© PADI/Daniël

The post Dankzij Günther Neefs moeten ruim 25 koppels al geen Valentijnscadeau meer aankopen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Samson & Marie’ bouwen een te gek feestje in Plopsaland De Panne

Traditiegetrouw zijn Samson & Marie ook deze zomervakantie opnieuw van de partij in het Studio 100 Theater De Panne en dit iedere dag tot en met 18 augustus. Bezoekers kunnen zich opnieuw verwachten aan een fantastische show vol mooie liedjes, leuke dansjes en dolle fratsen en dít in aanwezigheid van de burgemeester en brandweerman Bill.
The post ‘Samson &

Lees meer »

Club Brugge en KV Mechelen trappen vrijdag seizoen 2024-2025 Jupiler Pro League op gang

Club Brugge en KV Mechelen trappen vrijdag om 20u45 in het Jan Breydelstadion het seizoen 2024-2025 op gang. Bij de bookmakers is Club Brugge topfavoriet om zichzelf als kampioen op te volgen. Union Sint-Gillis, RSC Anderlecht en Racing Genk lijken opnieuw de voornaamste uitdagers te zullen worden.
The post Club Brugge en KV Mechelen trappen vrijdag seizoen 2024-2025 Jupiler

Lees meer »

Prostitutiehuis in Lanaken moet opnieuw voor zes weken dicht

Een prostitutiehuis in de Bessemerstraat in Lanaken moet vanaf vandaag (zaterdag 20 juli) opnieuw voor zes weken de deuren sluiten. Buurtbewoners hebben al lange tijd te maken met ernstige overlast door de aanwezigheid van het prostitutiehuis. Eerder dit voorjaar had burgemeester Marino Keulen (Open VLD) al beslist om het omstreden pand voor zes weken te sluiten, maar na de heropening

Lees meer »

Piastri wint de GP van Hongarije na veel discussie binnen McLaren, geïrriteerde Verstappen wordt pas vijfde na contact met Hamilton

De Formule 1 vond dit weekend plaats in Hongarije. McLaren was het hele weekend dominant en Max Verstappen was zwaar gefrustreerd. Hij kon zich niet mengen in de strijd om de zege. Sterker nog: de Red Bull Racing-coureur miste door een matige strategie en een late touché met Lewis Hamilton zelfs het podium in Boedapest. Oscar Piastri greep zijn eerste

Lees meer »

Trump zegt dat Kamala Harris “nog makkelijker te verslaan is” en dat “niemand gelooft dat Biden echt Covid had”: “Moeten campagnegeld terugbetalen wegens fraude”

Donald Trump heeft uitgebreid gereageerd op de terugtrekking van Joe Biden als presidentskandidaat. Hij zegt onder meer dat huidig vicepresident Kamala Harris “nog makkelijker te verslaan” is, en dat niemand gelooft dat Biden echt Covid-19 had. “Moet de Republikeinse Partij niet terugbetaald worden wegens fraude?”

Lees meer »

Natuurhulpcentrum Oudsbergen waarschuwt voor bronstige reebokken op de weg

Het Natuurhulpcentrum van Oudsbergen waarschuwt mensen, en vooral autobestuurders, voor de start van de paartijd bij de reeën. Tussen half juli en half augustus zijn de mannetjes, of bokken, het hevigst. Ze markeren hun territorium of proberen een eigen territorium te vinden. Heel wat reeën verplaatsen zich dus. Spijtig genoeg geraken de dieren daardoor vaker dan anders betrokken bij verkeersongevallen.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Laura Tesoro bouwt feestje op de Korenmarkt

Dag twee van de Gentse Feesten is volop aan de gang! Of eerder, nacht twee. Het weer is zwoel, de pleinen staan vol. Niet in het minst de Korenmarkt, waar Laura Tesoro intussen op de planken staat. Het verwachte onweer blijft intussen uit en het ziet ernaar uit dat Gent voor de tweede nacht op rij een stevige bezoekerspiek mag

Lees meer »