Coldplay wil graag optreden in China, maar dat is niet zonder risico

Coldplay-zanger Chris Martin vertelde tijdens een concert in Thailand dat hij hoopt om ooit in China te spelen. De Volksrepubliek staat bij veel artiesten hoog op het verlanglijstje om op te treden, maar dat loopt niet altijd goed af.

 

Meer krantenkoppen in België

“De rally was onze kinderdroom”: familie Merlevede is uitgebreid aanwezig in de Ardeca Ypres Rally

Bij veel rallyliefhebbers zal dezer dagen hét gespreksonderwerp bij uitstek wel de Ardeca Ypres Rally zijn. Maar in sommige families zal dat nog ietsje meer het geval zijn. Neem nu de familie Merlevede, waar zowel broers Christophe en Manuel als neef Cedriek aan de start verschijnen van de Ieperse klassieker.
The post “De rally was onze kinderdroom”: familie Merlevede

Lees meer »

Clementine Reynebeau uit De Panne timmert volop aan mooie voetbaltoekomst: “Vaste waarde worden bij Red Flames en carrière in buitenland”

Clementine Reynebeau speelde dit seizoen bij de B-ploeg van Club YLA. De jonge talentvolle aanvalster uit De Panne mocht ook deelnemen aan het EK bij de jonge Red Flames en droomt op termijn van een carrière in het buitenland.
The post Clementine Reynebeau uit De Panne timmert volop aan mooie voetbaltoekomst: “Vaste waarde worden bij Red Flames en carrière

Lees meer »

Republikeinen blokkeren wetsvoorstel dat recht op IVF erkent

Republikeinen in de Amerikaanse senaat hebben een wetsvoorstel geblokkeerd dat het wettelijke recht op in-vitrofertilisatie (IVF) erkent. Het wetsvoorstel was door de Democraten ingediend en past in hun strategie om de reproductieve vrijheden te beschermen in de aanloop naar de verkiezingen van november.

Lees meer »

Nieuwe zorgcampus ’t Huis aan Condédreef wordt officieel geopend

Het gaat om de grootste investering van Kortrijk in deze legislatuur, goed voor een bedrag van 40 miljoen euro. Na drie jaar bouwen start het hypermoderne zorgcampus ’t Huis op. Een breed scala aan zorg- en gemeenschapsdiensten komen samen op één site, van kinderopvang over sociale dienstverlening tot ouderenzorg. “Een thuis voor iedereen: jong en oud, bewoners en familie en

Lees meer »