Coldplay wil graag optreden in China, maar dat is niet zonder risico

Coldplay-zanger Chris Martin vertelde tijdens een concert in Thailand dat hij hoopt om ooit in China te spelen. De Volksrepubliek staat bij veel artiesten hoog op het verlanglijstje om op te treden, maar dat loopt niet altijd goed af.

 

Meer krantenkoppen in België

“Afscheid in mineur door een gecompliceerde voetbreuk”: Foto Masselis verdwijnt na meer dan 40 jaar uit Klerken

Al jaren is Foto Masselis een bekende zaak in Klerken bij Houthulst, maar ook ver daarbuiten. Sinds kort zijn Frank (62) en Nadine (60) Masselis-Bentein verhuisd naar Diksmuide. Hun huis in de Smissestraat is verkocht aan de basisschool. Er was een groots, ludiek afscheid gepland maar helaas, Frank heeft een gecompliceerde voetbreuk opgelopen tijdens het sporten en is voor het

Lees meer »

Assisen Scalpelmoord – Ridoan O. schuldig verklaard aan moord op ex-vriendin Jill Himpe

Ridoan O. (43) is door de volksjury schuldig verklaard aan moord op zijn ex-vriendin Jill Himpe (36). De Kortrijkzaan sneed het slachtoffer op 5 november 2019 in Aalbeke de keel over. De verdediging had gepleit dat de beschuldigde niet met voorbedachten rade handelde.
The post Assisen Scalpelmoord – Ridoan O. schuldig verklaard aan moord op ex-vriendin Jill Himpe appeared first

Lees meer »

Israëlische troepen “openden vuur” tijdens voedselbedeling: “Meer dan 100 Palestijnen gedood, 760 gewonden”

De autoriteiten in de Gazastrook zeggen dat Israëlische troepen het vuur hebben geopend op Gazanen die stonden te wachten op hulpgoederen. Het dodental zou inmiddels zijn opgelopen tot 104. Dat meldt het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid, dat wordt gecontroleerd door Hamas. Eerder was nog sprake van zeker vijftig doden. Naast de 104 doden, raakten ook nog eens 760 mensen gewond.

Lees meer »

Hilde Vandermeeren schreef mee aan nieuwe VRT-serie ‘Juliet’: “Ook voor mij is het erg spannend”

In opvolging van de razend populaire reeks ‘Chantal’, maar van een heel ander slag, zendt VRT1 vanaf zondag 3 maart om 20.45 uur de zesdelige politieserie ‘Juliet’ uit, die zich afspeelt in De Haan. Het hoofdpersonage, de locatie en de eerste twee afleveringen zijn bedacht door de Torhoutse voormalige thrillerauteur Hilde Vandermeeren, bijgestaan door scenarist Roel Mondelaers. “De serie werd

Lees meer »

Europees directeur van WHO bezoekt zorgzame buurt vzw Mariënstede in Dadizele

Hans Kluge, Europees directeur van de WHO, heeft vrijdag een bezoek gebracht aan de zorgzame buurt vzw Mariënstede in Dadizele. Dat deed hij samen met Vlaams minister van Welzijn en Volksgezondheid Hilde Crevits (CD&V). De vzw is een van de pioniers van de Zorgzame Buurten.
The post Europees directeur van WHO bezoekt zorgzame buurt vzw Mariënstede in Dadizele appeared first

Lees meer »

“Veel van mijn geld heb ik opgemaakt aan vrouwen”: ex-topvoetballer Royston Drenthe openhartig bij Goedele Liekens

In 2007 maakte hij voor 15 miljoen euro de overstap van Feyenoord naar Real Madrid en verdiende hij er 1,6 miljoen euro, maar nu moet hij “hard werken voor zijn geld in de zorgsector”. In het PowNed-programma ‘De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld’, recent uitgezonden op BNNVARA, vertelt het gewezen Nederlandse supertalent Royston Drenthe (38) openhartig over zijn carrière en

Lees meer »