Coldplay wil graag optreden in China, maar dat is niet zonder risico

Coldplay-zanger Chris Martin vertelde tijdens een concert in Thailand dat hij hoopt om ooit in China te spelen. De Volksrepubliek staat bij veel artiesten hoog op het verlanglijstje om op te treden, maar dat loopt niet altijd goed af.

 

Meer krantenkoppen in België

Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal: blijft Lokeren Temse in het spoor van de leider?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren-Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Voorlopig staat er nog een 0-0 op het scorebord. Hieronder kan u als abonnee LIVE kijken naar

Lees meer »

Philippe Vlietinck legt eed af als schepen in Knokke-Heist, maar dat stuit op onbegrip bij andere partijen: “Niets meer dan een verkiezingsstunt”

Philippe Vlietinck (GBL) legde donderdagavond officieel de eed als nieuwe schepen in Knokke-Heist. Verrassend, aangezien de man midden vorig jaar nog uit ongenoegen uit de partij stapte. Maar nu is de comeback dus compleet. Al stoot dat op veel onbegrip bij onder andere oppositiepartij N-VA.
The post Philippe Vlietinck legt eed af als schepen in Knokke-Heist, maar dat stuit op

Lees meer »

LIVEBLOG SOCIEDAD-PSG (21u). “Ik antwoord wat ík wil”: Enrique weigert in te gaan op vragen over Mbappé, met wie hij op ramkoers ligt

Een terugwedstrijd van groot belang. PSG moet een dubbele voorsprong zien te verdedigen om door te stoten naar de kwartfinales van de Champions League. Het is een publiek geheim dat de Beker met de Grote Oren hét doel is van de Parijzenaars. Of Mbappé in actie komt, is nog maar de vraag. Hij ligt op rampkoers met coach Luis Enrique,

Lees meer »

6.000 KSO-leerlingen trekken met kleurrijke stoet door Oostende

Op vrijdag 1 maart trokken zo’n 6.000 leerlingen en leerkrachten uit een 21-tal verschillende scholen van het kunst secundair onderwijs (KSO) in Vlaanderen en Brussel naar Oostende voor de Dag van het KSO. Oostende, de stad van James Ensor, bekend om zijn rijke en eigenzinnige kunstgeschiedenis, vormde het ideale decor voor deze dag.
The post 6.000 KSO-leerlingen trekken met kleurrijke

Lees meer »

Politiek debat in bar ’t Hof is startschot voor verkiezingscampagne: “We kunnen niet anders dan bouwgronden vrijgeven”

Met een debat tussen enkele kopstukken in pop-up bar ’t Hof in Bredene is vrijdag de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober dit jaar officieus op gang getrapt. Het initiatief van uitbaatster en Krak-genomineerde Nathalie Dumon kon rekenen op behoorlijk wat belangstelling.
The post Politiek debat in bar ’t Hof is startschot voor verkiezingscampagne: “We kunnen niet anders dan bouwgronden

Lees meer »

Minister Van Tigchelt zoekt “in komende uren en dagen” oplossingen voor overbevolking gevangenissen, ook onderzoeksrechters slaan alarm

"We moeten de komende uren en dagen zien hoe we dit op korte termijn kunnen oplossen." Zo reageert minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) op de acties van cipiers in verschillende gevangenissen. Ze weigeren voorlopig nieuwe gedetineerden omdat ze de overbevolking beu zijn. Ook onderzoeksrechter Philippe Van Linthout trekt aan de alarmbel.

Lees meer »

Van miljardair tot het randje van faillissement: Kanye West poogt fortuin te redden met nieuw album

De omstreden rapper Ye (46), vroeger Kayne West, staat op de rand van het faillissement. Twee jaar geleden werd zijn vermogen nog geschat op 2 miljard dollar (ongeveer 1,8 miljard euro). Maar nu tal van samenwerkingen zijn stopgezet na zijn controversiële uitspraken en zijn bewondering voor Hitler, slinkt zijn vermogen zienderogen. Zijn nieuwe album ‘Vultures 1’ en zijn optredens moeten

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Britse legerleider: “Oekraïne nog maandenlang gedwongen tot verdedigen” – Kiev meldt Russische drone- en raketaanvallen

De Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit. Hij zei dat maandag na een top in Parijs waarop de leiders van twintig Europese landen met elkaar spraken over de voortzetting van hun hulp aan dat door Rusland aangevallen land. Macron voegde er echter wel ter nuance aan toe dat er momenteel geen overeenstemming bestaat

Lees meer »