Bijna twee kilo drugs gevonden bij huiszoekingen in Herentals en Meerhout: “Uitzonderlijk in kleine politiezone” 

Tijdens huiszoekingen in Meerhout en Herentals heeft politiezone Neteland bijna twee kilo drugs in beslag genomen. Speurders vonden ook een vuurwapen met demper en enkele smartphones. Drie mannen zijn gearresteerd, twee van hen zijn aangehouden door de onderzoeksrechter aangehouden. 

Meer krantenkoppen in België

Databank om bestuurders zonder rijbewijs uit verkeer te halen werkt nog altijd niet naar behoren

De politie beschikt nog altijd niet over de meest recente data over automobilisten van wie het rijbewijs is ingetrokken. Dat klaagt de christelijke politievakbond aan naar aanleiding van het ongeval van afgelopen weekend in Gent, waarbij een dronken bestuurder twee wielertoeristen doodreed. Minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) zegt dat er door de betrokken overheidsdiensten aan gewerkt wordt.

Lees meer »

Kijk HIER als HLN-abonnee nu live naar topper uit het amateurvoetbal tussen Hoogstraten en Lokeren Temse: wie scoort als eerste?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat Hoogstraten tegen Lokeren Temse, een absolute topper uit eerste amateur. Voorlopig staat er nog een 0-0 op het scorebord. Hieronder kan u als abonnee LIVE kijken

Lees meer »

Apple trekt de stekker uit de Apple Car

Na bijna tien jaar trekt Apple de stekker uit ‘Project Titan’. Daarmee bergt het techconcern uit Cupertino zijn plannen op om een elektrische auto te bouwen. Dat meldt het persagentschap Bloomberg. Een groot deel van de bijna 2.000 mensen die meewerkten aan het project, zou nu op AI gaan focussen.

Lees meer »

Toerisme Westhoek pakt uit met nieuw wandelnetwerk en fietsroutes die uitkijkpunten verbinden

In 2024 presenteert Toerisme Westhoek een reeks nieuwe toeristische troeven. Er zijn vier nieuwe fietsroutes uitgestippeld die de uitkijkpunten in de Westhoek met elkaar linken. Het nieuwe wandelnetwerk Ieperboog Oost verbindt historische plekken met natuurlijke schoonheid en zet de Westhoek op de kaart als wandelregio. In de verhaallijn ‘de grote goesting’ blijven ‘het weekend van het volkscafé’ en de streekpocket

Lees meer »

‘Familie’-acteur Jo Hens verloor in sneltempo 8 kilo voor rol in ‘Tot altijd’: zo heeft hij het klaargespeeld

Naast ‘Familie’ duikt acteur Jo Hens steeds vaker op in het theater. Eind vorig jaar in ‘Mannen met hakken’ en nu speelt hij ook de hoofdrol in ‘Tot altijd’. Daarin wordt het verhaal verteld van MS-patiënt Mario Verstraete die strijdt voor het legaliseren van euthanasie, naar een waargebeurd verhaal. Met behulp van een voedingsdeskundige is Jo op korte tijd moeten

Lees meer »