Bijna twee kilo drugs gevonden bij huiszoekingen in Herentals en Meerhout: “Uitzonderlijk in kleine politiezone” 

Tijdens huiszoekingen in Meerhout en Herentals heeft politiezone Neteland bijna twee kilo drugs in beslag genomen. Speurders vonden ook een vuurwapen met demper en enkele smartphones. Drie mannen zijn gearresteerd, twee van hen zijn aangehouden door de onderzoeksrechter aangehouden. 

Meer krantenkoppen in België

Milieumisdrijf vastgesteld op Tomorrowland door gebruik wegwerpbekers: festival riskeert boete van 2 miljoen euro

Milieutoezichthouders van het Departement Omgeving hebben afgelopen zaterdag een milieumisdrijf vastgesteld op Tomorrowland in Boom. Het festival gebruikt deze zomer als enige grootschalig muziekfestival een voorraad wegwerpbekers op, ondanks de wettelijke verplichting om herbruikbare bekers in te zetten. De organisatie riskeert daardoor een boete tot 2 miljoen euro.

Lees meer »

De laatste voorspelling voor de Spelen: 12 Belgische medailles (dankzij de terugkeer van een oude bekende)

Vrijdagavond wordt Parijs in een feestelijk jasje gestoken voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen 2024. De atleten leggen de laatste hand aan hun voorbereiding, statistiekenbureaus stellen hun laatste prognose voor. Bij het gerenommeerde databureau Gracenote heeft ons land op de valreep nog een extra plak bemachtigd. Volgens hun voorspelling zou België 12 medailles meenemen uit Frankrijk.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. Kindjes gaan uit de bol op kinderrave op Vlasmarkt en De KetnetBand brengt covers op Korenmarkt

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! Momenteel palmen kinderen de Vlasmarkt in voor een heuse rave en De KetnetBand brengt covers van populaire kinderartiesten op de Korenmarkt. Straks staat er onder meer een misviering in het Gents in de Sint-Jacobskerk op het programma en om 23 uur treedt Urbanus op op het Sint-Baafsplein. Het belooft een warme,

Lees meer »

Cruiseschip veroorzaakt sterke golf: twee strandgangers gewond

Een voorbijvarend cruiseschip heeft in het Griekse Mykonos voor heel wat ravage gezorgd op het strand. De kracht van de golf was zo sterk dat zonnebedden, glijbanen en parasols werden weggespoeld. Op de videobeelden die een strandganger maakte, is te zien hoe sommige mensen tegen de grond worden geslagen door het water. Twee mensen raakten gewond, één van hen heeft

Lees meer »