Zdenek Stybar en vrouw Ine openhartig over woelige wateren in hun relatie: “Ik trek naar India om rust te vinden in m’n hoofd”

It takes one to cycle but two to tango. Drievoudig wereldkampioen veldrijden Zdenek Stybar (38) beseft het maar al te goed. Het WK in Tabor van vandaag was z’n laatste wedstrijd ooit. Nu stapt hij met vrouwlief Ine Vanden Bergh (37) en zoon Lewis (8) ‘het nieuwe leven’ in. Een leven dat het gezin al aardig op de proef heeft gesteld. En nog zál stellen. “Werk maken van onze relatie: da’s ons project nummer één.” Een eerlijk en openhartig dubbelgesprek. 

Meer krantenkoppen in België

EXCLUSIEF. Hoe gaat het nu met Marco Borsato? “Het idee dat hij ooit weer op een podium zal staan, lijkt hij stilaan los te laten”

Het is een beeld waar de fans van schrikken: zanger Marco Borsato (57) – quasi onherkenbaar – gespot aan een tuincentrum. De zanger kent pas in 2025 zijn vonnis in de zaak rond grensoverschrijdend gedrag, maar lijkt op deze nieuwe foto’s nu al met vervroegd pensioen. Zelf houdt hij al vier jaar de lippen stijf op elkaar, maar aan de

Lees meer »

Werken van kunstenaar en beeldhouwer Maurice Vander Meeren toegevoegd aan collectie van Stad Tielt

Het stadsarchief heeft er sinds kort enkele nieuwe werken bij van wijlen Maurice Vander Meeren (1903-1983). De Tieltse schilder en beeldhouwer is het meest gekend voor zijn monumentaal religieus beeldhouwwerk, onder meer voor de Onze-Lieve-Vrouwekerk. Al benadrukt zijn kleindochter dat hij een heel veelzijdig kunstenaar was.
The post Werken van kunstenaar en beeldhouwer Maurice Vander Meeren toegevoegd aan collectie van

Lees meer »

Veertiger geïnterneerd voor mislukte overval op juwelier

De Brugse raadkamer heeft een 41-jarige man uit Kortemark geïnterneerd voor een gewapende poging tot afpersing. De verdachte overviel een juwelierszaak in Brugge, maar moest zonder buit afdruipen.
The post Veertiger geïnterneerd voor mislukte overval op juwelier appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eerste strafzaak tegen Trump gaat maandag van start, maar uitkomst is hoogst onzeker

Maandag 15 april zal de geschiedenisboeken ingaan als de dag waarop het allereerste strafproces tegen een voormalige Amerikaanse president van start gaat. Ex-president en huidig Republikeins presidentskandidaat Donald Trump moet zich dan voor een rechtbank in Manhattan, New York verantwoorden voor het betalen van 130.000 dollar (121.000 euro) zwijggeld aan voormalig pornoactrice Stormy Daniels. De uitkomst van het proces is

Lees meer »

Hoteluitbater Robin (58) vertelt hoe hackers op één uur 180 klanten oplichtten via Booking.com: “Sommigen verloren zelfs tot 1.800 euro”

Wie een hotel boekt of gaat boeken in de komende vakanties, kijkt maar beter uit. Hackers hebben het gemunt op hotelgasten. Plots krijg je een dringende boodschap van Booking.com of van je hotel in je inbox: “Uw hotel kon uw betaling niet verwerken. Bevestig uw boeking hier.” Maar die vraag is niet wat het lijkt. Robin Schluter (58), hoteluitbater, vertelt

Lees meer »

Spaanse politie vat internationaal gezochte Belg (25) die met tas vol wapens, munitie en kogelvrije vesten onderweg was naar Frankrijk

Agenten van de Spaanse politie hebben bij een routinecontrole in Madrid een 25-jarige Belg opgepakt die met een tas vol oorlogswapens, munitie en kogelvrije vesten op weg was naar Frankrijk. Dat meldt het Spaanse persbureau ‘EFE’. De man stond Europees geseind voor ontvoering, diefstal en moord en wordt in verband gebracht met drugshandel.

Lees meer »