Zdenek Stybar en vrouw Ine openhartig over woelige wateren in hun relatie: “Na het WK trek ik naar India om rust te vinden in m’n hoofd”

It takes one to cycle but two to tango. Drievoudig wereldkampioen veldrijden Zdenek Stybar (38) beseft het maar al te goed. Zondag neemt hij afscheid op het WK in Tabor. Om dan met vrouwlief Ine Vanden Bergh (37) en zoon Lewis (8) ‘het nieuwe leven’ in te stappen. Een leven dat het gezin al aardig op de proef heeft gesteld. En nog zál stellen. “Werk maken van onze relatie: da’s ons project nummer één.” Een eerlijk en openhartig dubbelgesprek. 

Meer krantenkoppen in België

“Voor veel mensen maakt hij het verschil”: hoe de exit van Conner Rousseau de neergang van Vooruit inluidde

Conner Rousseau keert terug naar de nationale politiek en wordt lijstduwer voor Vooruit in Oost-Vlaanderen. En daar zal zijn partij niet rouwig om zijn: in onze Grote Peiling gaat het immers alleen maar achteruit met Vooruit sinds zijn vertrek. “Heel veel mensen vinden dat iemand als Conner voor hen het verschil heeft gemaakt en dat ook in de toekomst nog

Lees meer »

Kijk bij HLN exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal: wie wint in Merelbeke-Oostkamp en Mechelen B-Rupel Boom?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt minstens één topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Met volgend weekend twee wedstrijden. Zaterdag is er Merelbeke-Oostkamp, een dag later is Mechelen B-Rupel Boom de affiche.

Lees meer »

Lukas Simpelaere wordt keeperstrainer in sabbatjaar

Doelman Lukas Mispelaere, zoon van de Wevelgemse ex-voorzitter Vincent Mispelaere, koos er dit seizoen voor om andere lucht op te snuiven, en trok naar naar eersteprovincialer SK Oostnieuwkerke. De 21-jarige Wevelgemnaar speelde er zich met uitstekende prestaties meteen in de kijker. Ondanks dat hij de ploegen voor het uitkiezen heeft, hangt hij na dit seizoen de handschoenen voor minstens één

Lees meer »

Archeologische vondsten moeten duidelijker beeld van middeleeuws Menen schepen: “Niet te onderschatten”

Tijdens de werken aan een nieuwbouwproject tussen de Rijselstraat en Kerkstraat in hartje Menen vonden archeologen heel wat middeleeuwse sporen. Belangrijke vondsten, volgens projectleider Jasper Deconynck. “Er is veel historisch geweten, maar weinig gestaafd met archeologie.”
The post Archeologische vondsten moeten duidelijker beeld van middeleeuws Menen schepen: “Niet te onderschatten” appeared first on KW.be.

Lees meer »