Zes doden bij crash van klein vliegtuigje in Canada

Zes mensen zijn dinsdag om het leven gekomen in het noorden van Canada toen een klein vliegtuigje neerstortte. Aan boord zaten werknemers van een diamantmijn. Dat zei een bron dichtbij het onderzoek. Een persoon overleefde de crash.

 

Meer krantenkoppen in België

Beweging.net viert bedankt Eric Delzeyne voor zijn jarenlange inzet

Op donderdag 9 juni verzamelde beweging.net Roeselare voor de jaarlijkse Rerum Novarumviering. Tijdens de viering werd onder meer Eric Delzeyne in de bloemetjes gezet, voor zijn engagement van meer dan 60 jaar bij beweging.net.
The post Beweging.net viert bedankt Eric Delzeyne voor zijn jarenlange inzet appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe operator DIGI lanceert deze zomer mobiele, fiber en tv-abonnementen: “Meer dan 10 procent goedkoper dan huidige prijzen”

In de loop van deze zomer lanceert DIGI als vierde nationale telecomoperator zijn aanbod met abonnementen voor mobiel internet, vast internet via fiber en televisie. “Onze prijzen zullen meer dan tien procent lager liggen dan de huidige prijzen”, verklapt Jeroen Degadt van DIGI België in een interview met HLN. Wat wil DIGI nu al vertellen over de abonnementen? En zullen

Lees meer »

Meryl Streep krijgt ere-Gouden Palm in Cannes

Het is een bijzondere dag voor Meryl Streep (74). De Amerikaanse actrice krijgt dinsdagavond een ere-Gouden Palm tijdens de openingsavond van de 77ste editie van het filmfestival van Cannes. Daarmee krijgt ze erkenning voor haar grote bijdrage aan de filmindustrie.

Lees meer »

Twee dagen voor dodelijke aanslag op E42, kreeg Marian (38) riooldeksel op zijn vrachtwagen op exact dezelfde plek: “Ik ben in shock”

De overleden vrachtwagenchauffeur Gheorghe Tibil (50) was niet het eerste slachtoffer dat ‘s nachts getroffen werd door een loodzwaar riooldeksel op de E42. Enkele jongeren gooiden twee dagen voor de moord op Gheorghe al een deksel op de vrachtwagen van Marian (38). Hij overleefde de aanslag maar nét. “Ik ben getraumatiseerd. Een half uur voor Gheorghe stierf, zag ik die

Lees meer »

Eerste gevaarlijke xtc-pillen opgedoken op Extrema Outdoor

Op het dancefestival Extrema Outdoor zijn vrijdagavond laat op de led-schermen de eerste waarschuwingen voor een gevaarlijke pil verschenen. De pil ‘Matrix’ heeft een zeer hoge dosis MDMA, net als ‘de adelaar’, waarop een hakenkruis is afgebeeld. De politie Carma (Genk, As, Oudsbergen, Zutendaal, Houthalen-Helchteren, Bree, Bocholt, Kinrooi) heeft de verdovende middelen met de gevaarlijke substanties aangetroffen.

Lees meer »

Nu ‘Thuis’ zwaar onder vuur ligt, reageert de hoofdscenarist: “Met juiste topics schetsen we tijdsgeest”

Soap moet drama en een vleugje passie bevatten, maar bij ‘Thuis’ lijkt het evenwicht toch zoek. Op kijkersforums wordt alsmaar meer geklaagd over de overdaad aan seks, geweld en drugs in de serie. Van wurgseks bij Waldek tot een bizarre ménage-à-trois met Frank en Simonne. “We lijken wel in Sodom en Gomorra beland”, klinkt het. Een duidelijke koerswijziging in de

Lees meer »

Atleten van Groep Ubuntu zetten mooie prestaties neer op Special Olympics

Tijdens het hemelvaartweekend vonden de Special Olympics plaats in La Louvière. 3.000 atleten met een verstandelijke beperking gaven er het beste van zichzelf. De sociale inclusieve netwerkonderneming Groep Ubuntu, met onder andere een vestiging in Avelgem, vaardigde zeventien atleten af onder leiding van coaches Lisa Demeyere en Jolien Vanoverbeke.
The post Atleten van Groep Ubuntu zetten mooie prestaties neer

Lees meer »