Deze Vlamingen handelen in grote bordeauxwijnen: “Wie dit koopt? Dat is dezelfde vraag als: wie koopt een Ferrari?”

Doorheen het jaar drinken we ze wat minder, maar tijdens de feestdagen grijpen we maar al te graag naar een fles bordeaux. Alleen al bij Colruyt is het dan dé topper en verkopen ze er vier keer meer van dan anders. Maar voor wie het echt ietsje meer mag zijn, heb je de grote bordeauxwijnen, zowel letterlijk als figuurlijk. “Soms lig ik er wakker van. Maar net die flessen zijn vaak het snelst weg.”

Meer krantenkoppen in België

Brugge krijgt tegen 2028 een nieuwe Kruispoortbrug: tafelbrug zorgt voor minder visuele hinder op beschermde Vesten

Brugge krijgt tegen 2028 een nieuwe tafelbrug aan de Kruispoort, op 90 meter van de huidige tijdelijke brug. De startnota is goedgekeurd, tegen 2026 zou de eerste spadesteek in de grond kunnen. Tegelijkertijd worden de kruispunten hertekend, in de toekomst zullen enkel nog voetgangers en fietsers door de historische Kruispoort mogen.
The post Brugge krijgt tegen 2028 een nieuwe

Lees meer »

“Ik ben al van 23 baby’s ‘tante’”: Dina Tersago bezoekt boeren van voorbije 20 jaar in speciale editie van ‘Boer zkt vrouw’

Exact 20 jaar geleden hielp Dina Tersago (45) de allereerste tien boeren aan een lief in ‘Boer zkt vrouw’. Tijd om eens langs te gaan bij tientallen ex-deelnemers. Vanaf dinsdag 28 mei – net voor de grote ontknoping van het zestiende seizoen – onthullen de boeren in een speciale jubileumreeks hoe het nu met hen gaat. Tegelijk stelt Dina zeven

Lees meer »

Sluze Kermesse in Middelkerke tijdens het pinksterweekend

Sluze Kermesse, de jaarlijkse kermis die Middelkerke in vuur en vlam zet, staat weer voor de deur. Van 16 mei tot 20 mei staat het pinksterweekend bol van activiteiten en festiviteiten voor jong en oud. Het is niet alleen een feest voor de inwoners van de Middelkerke, maar trekt ook jaarlijks tal van bezoekers van buitenaf aan.
The post

Lees meer »

U10 KVC Ichtegem wint eigen Lentetornooi

Op het 36ste én laatste Lentetornooi van KVC Ichtegem viel bijzonder leuk nieuws te rapen. De U10 van trainer Siemen Verstraete kroonde zich er namelijk tot winnaar.
The post U10 KVC Ichtegem wint eigen Lentetornooi appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gemeente Knokke-Heist en brandweer bereiken dadingovereenkomst na jarenlang juridisch conflict: “Opgelucht dat er een oplossing is gevonden”

Na bijna tien jaar komt er een einde aan een juridisch geschil tussen de gemeente Knokke-Heist en een groep brandweermensen van de post Knokke-Heist. De spuitgasten dienden klacht in bij de arbeidsrechtbank en eisten compensatie voor te veel gewerkte uren ten opzichte van hun verloning. Een recent cassatieberoep was nog in behandeling.?Nu is er dus een dadingovereenkomst gesloten. “Voor mij

Lees meer »