Bart De Wever herhaalt oproep voor legerbewaking van Joodse instellingen: “Mijn grootste bezorgdheid is dat er uitingen van echt geweld zouden komen”

Antwerps burgemeester Bart De Wever blijft volharden in zijn oproep om het leger in te schakelen voor de beveiliging van Joodse instellingen in zijn stad. Zijn oproep viel eerder in dovemansoren bij de federale regering. Hij bracht zijn boodschap opnieuw over in ‘De ochtend’ op Radio 1.

Meer krantenkoppen in België

Woordvoerder Bram Keirsebilck is job kwijt door faillissement van KVO: “Begrijp niet dat sommigen nog recht in de spiegel kunnen kijken”

“KVO bluft in men êrte want supporter van een club blijf je voor je leven. Oaltied Ostende”, benadrukt Bram Keirsebilck met enkele Oostendse accenten. De woordvoerder van KV Oostende is door de schuld van verscheidene boosaardige figuren zijn club en zijn job kwijt.
The post Woordvoerder Bram Keirsebilck is job kwijt door faillissement van KVO: “Begrijp niet dat sommigen

Lees meer »

Maurice (96) kan dankzij ‘Bompa Bockie’ zijn achterkleinkind Shaniya (4) ontmoeten: “Het water sprong me in de ogen”

Hét emo-moment van de week? Dat komt op naam van Maurice Van Hoeck (96) uit het woonzorgcentrum De Vaeren in Reet. Hij werd in het Play4-programma ‘Bompa Bockie’ verrast door een bezoek van zijn kleindochter Wendy en haar drie kinderen, geregeld door Bockie himself. “Het was de eerste keer in acht jaar dat ik haar terugzag. En zelfs de eerste

Lees meer »

Stressfactor Live zorgt voor feestje voor VISO op Polenplein

Vrijdagmiddag werd het Polenplein in Roeselare door het VISO omgetoverd tot een heuse festivalsite voor ‘Stressfactor Live’. Liefst 1.220 leerlingen genoten er samen van artiesten zoals Boef, Michael Amani, Voltrack en K1D.
The post Stressfactor Live zorgt voor feestje voor VISO op Polenplein appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Belgische Staat wil boek over ‘de échte Ferry Bouman’ uit de handel laten halen”

De Belgische Staat wil het boek ‘Drugsbaron’ door middel van een kort geding uit de handel laten halen. Dat meldt ‘Crimesite.nl’. De zaak zou voor de rechtbank komen in Utrecht. Het boek vertelt het verhaal over drugscrimineel Janus Van Wesenbeeck (62). Die beweert dat het personage Ferry Bouman uit de Netflix-reeksen ‘Undercover’ en ‘Ferry’ op hem is gebaseerd.

Lees meer »

Google voegt AI toe aan zoekmachine in VS

Google rolt een nieuwe versie van zijn zoekmachine uit, waarbij de resultaten zullen verschijnen in de vorm van door artificiële intelligentie (AI) opgestelde antwoorden. Dat heeft Google dinsdag aangekondigd.

Lees meer »

MULTILIVE PREMIER LEAGUE. Kudus geeft Arsenal beetje hoop met onwaarschijnlijke omhaal – Tomiyasu schiet gelijkmaker tegen de touwen

Wordt het Manchester City, of toch nog Arsenal? De Citizens zijn bij winst tegen West Ham altijd zeker van een vierde opeenvolgende landstitel. Arsenal staat voor de slotspeeldag op twee punten en moet dus rekenen op puntenverlies van De Bruyne en Doku en zelf winnen van Everton. Krijgen we een thriller in Engeland? Volg beide wedstrijden op de voet in

Lees meer »

Jaar cel voor dertiger die ‘met grote smile’ dronken man bewusteloos schopte in Brugse uitgaansbuurt

Een 30-jarige Zedelgemnaar heeft voor de Brugse rechtbank een jaar effectieve celstraf gekregen voor grof geweld in de Brugse uitgaansbuurt. Gillan W. sloeg en schopte een dronken man bewusteloos. “Hij schiep daar een duivels genoegen in”, aldus de procureur.
The post Jaar cel voor dertiger die ‘met grote smile’ dronken man bewusteloos schopte in Brugse uitgaansbuurt appeared first on

Lees meer »

Twee doden en honderden gewonden bij rellen in Nieuw-Caledonië

Bij rellen in Nouméa, de hoofdstad van Nieuw-Caledonië, zijn dinsdagnacht twee personen om het leven gekomen. Dat zegt de Hoge Commissaris van de Republiek, Louis Le France. Sinds maandag zijn er rellen aan de gang op de eilandengroep in de Stille Oceaan. Er zouden ook honderden gewonden gevallen zijn.

Lees meer »

KIJK. Koppel verlooft zich tijdens optreden Pommelien Thijs, zangeres en publiek gaan compleet uit hun dak

Pommelien Thijs trad gisteren op in het kunstencentrum VIERNULVIER in Gent en daar kreeg het publiek een grote verrassing. Een fan ging op de knieën en vroeg haar vriendin ten huwelijk net voor het nummer ‘Ongewoon’. Dat nummer heeft een speciale betekenis voor het koppel. “Door dat specifieke nummer heb jij de stap durven wagen om met mij een relatie

Lees meer »