Hier raken villa’s van tientallen miljoenen in geen tijd verkocht: “Soms vraag ik me zelf af waar ze vandaan blijven komen”

Nooit was er zo veel vraag naar peperdure villa’s in Zuid-Spanje. Vooral in de regio van het mondaine Marbella, waar de vraag stilaan het aanbod overstijgt, swingen de prijzen de pan uit. Deze zomer werd een villa met uitzicht op de Middellandse Zee te koop gezet voor 55 miljoen euro, en het ziet er sterk naar uit dat de verkoopovereenkomst snel getekend zal worden.

Meer krantenkoppen in België

Joost Klein vanavond voor het eerst sinds Songfestival weer op het podium, ‘Europapa’ gaat ondertussen wereldwijd viraal

De Nederlandse artiest Joost Klein staat vanavond voor het eerst sinds zijn uitsluiting van het Eurovisiesongfestival weer op het podium. De 26-jarige artiest staat op een de affiche van Freshtival Weekend in Enschede in Nederland. Ondertussen gaat ‘Europapa’ viraal, het Nederlandstalige nummer duikt in alle hoeken van de wereld op in de Spotify-hitlijsten.

Lees meer »

Steph Goossens heeft geen contact meer met ‘Fata Morgana’-collega’s: “Als tv-maker ben je een soort nomade”

Met de aanhoudende herfstige lente leek de Belgische zomer stilaan wel een fata morgana. Twintig jaar geleden was dat écht zo. Op 20 juni 2004 was op Eén (nu VRT 1) de eerste aflevering van ‘Fata Morgana’ te zien. Telkens werd één bepaalde stad op stelten gezet met vijf moeilijke opdrachten die binnen een week volbracht moesten worden. Ex-presentator Steph

Lees meer »

“Al die negatieve reacties, gewoon omdat ik eerlijk ben”: Bert uit ‘Boer zkt vrouw’ verdedigt zich na kritiek

Slechts vier vrouwen schreven zich in voor de West-Vlaamse vlasboer Bert Vermeersch(28) in ‘Boer zkt vrouw’, maar toch nodigde hij maar twee kandidates uit op z’n erf. En enkele opmerkelijke uitspraken leverden hem ook meteen heel wat kritiek op. “Ik vind niet dat je iemand kwetst als je eerlijk bent”, verdedigt hij zich nu voor het eerst. Bert weet dat

Lees meer »

Zwangere vrouw (39) overleden bij familiedrama in Deurne, man (42) in levensgevaar: 10-jarig zoontje belde hulpdiensten

De politie is vandaag opgeroepen voor een incident in een woning aan de Te Boelaarlei in Deurne. Een man (42) heeft daar zijn zwangere vrouw (39) verwond en daarna zichzelf. “De vrouw is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De man is in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht en werd gearresteerd”, klinkt het bij Wouter Bruyns van Politiezone Antwerpen.

Lees meer »

Bezoekers tot in Singapore: na succesvol voorjaar schakelt Koers deze zomer nog een tandje bij

Niet alleen voor Mathieu van der Poel was het wielervoorjaar een geslaagde onderneming, ook KOERS. Museum van de Wielersport blikt trots terug op de afgelopen maanden. De bezoekerscijfers zitten in de lift, dat terwijl het museum de komende zomer een unieke actie lanceert: elke donderdag kun je met een toegangsticket aansluiten op een gegidste rondleiding.
The post Bezoekers tot

Lees meer »

Mister Gay-finalist houdt regenboogactie in Wenduine: “Hier kan je gewoon jezelf zijn”

Naar aanleiding van de ‘Internationale Dag tegen Homofobie, Bifobie, Transfobie en Interseksefobie’ hield Tom Glazemaekers, finalist Mister Gay Belgium, een symbolische regenboogactie aan het spioenkopje in Wenduine. “Tom komt hier al meer dan dertig jaar op vakantie, voor hem is de openheid naar de LGBTQ-gemeenschap in ons badplaatsje dan ook heel belangrijk”, zegt schepen Marleen De Soete.
The post

Lees meer »

Kopzorgen voor Tedesco: Theate valt uit bij Rennes met enkelblessure

Rode Duivel Arthur Theate (23) speelde afgelopen weekend met Rennes tegen RC Lens. De linksvoetige verdediger moest na 55 minuten het veld verlaten met een enkelblessure, waarna hij op krukken werd gespot. Verdere onderzoeken zullen de ernst moeten uitwijzen. Met nog iets meer dan een maand voor de start van het EK zal bondscoach Tedesco dit niet graag zien gebeuren.

Lees meer »

Organisator EBU reageert voor het eerst op turbulente Songfestivaleditie: “Betreuren dat sommige delegaties zich niet aan regels houden”

De European Broadcasting Union, de organisator van het Songfestival, heeft voor het eerst gereageerd op de controversiële editie van dit jaar. Aan kranten The Mirror en Irish Independent vertelt EBU dat ze het betreuren dat sommige delegaties op het Songfestival in Zweden de regels niet hebben gerespecteerd. De organisatie zal het evenement wel evalueren.

Lees meer »

Vrouw ernstig gewond na zware klap met wagen tegen boom in Ruddervoorde

Woensdagmorgen even over 10 uur gebeurde in de Zedelgemsestraat in Ruddervoorde een zwaar ongeval. Daarbij raakte de bestuurster ernstig gewond. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de vrouw uit haar voertuig te bevrijden, waarna ze werd overgebracht naar het ziekenhuis.
The post Vrouw ernstig gewond na zware klap met wagen tegen boom in Ruddervoorde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rector UGent spreekt zich uit tegen totale boycot Israëlische samenwerkingen tijdens overleg met ruim 200 pro-Palestijnse actievoerders  

In de binnentuin van het UFO-gebouw van de UGent hebben ruim 200 actievoerders verzameld voor een open gesprek met rector Rik Van de Walle. De rector geeft toe dat het overleg te lang op zich liet wachten. De actievoerders blijven eisen dat de UGent een totale, voorlopige boycot instelt voor Israëlische samenwerkingen. Daar sprak de rector zich tegen uit.

Lees meer »

Vissersopstand van 1887 in reeks op Radio Noordzee

Vanaf pinkstermaandag besteedt Radio Noordzee aandacht aan de Vissersopstand. Auteur Doris Klausing neemt de luisteraar mee naar 1887 in een 17-delige radioreeks.
The post Vissersopstand van 1887 in reeks op Radio Noordzee appeared first on KW.be.

Lees meer »

DE OPLOSSING. Van forse investeringen tot NMBS opsplitsen: zo willen politici de treinen op tijd laten rijden

Vlaams Belang wil een eigen spoorwegbedrijf oprichten, terwijl PVDA de huidige spoorbedrijven NMBS en Infrabel wil laten fusioneren. Dat blijkt uit de nieuwe verkiezingsreeks van VTM NIEUWS waarin politici hun oplossingen mogen aanreiken. De twee uiterste partijen verschillenen grondig van mening over de toekomst van ons spoor, maar over één ding zijn ze het wel eens.

Lees meer »