Man opgepakt in Pakistan omdat hij bijbel slaat met schoen

In Pakistan heeft de politie een man, die moslim is, opgepakt voor blasfemie nadat een video was opgedoken waarin hij met een schoen een bijbel sloeg. Dat melden de autoriteiten maandag.

Meer krantenkoppen in België

De 537 West-Vlamingen die jouw stem willen: Wie zijn ze? Wat doen ze?

Voor 537 West-Vlamingen staat zondag 9 juni met stip aangeduid in de agenda. Zij hopen op een rood bolletje naast hun naam, als we binnen exact een maand gaan stemmen voor de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen. Maar wie zijn die mensen nu eigenlijk? En van waar komen ze? Wij zochten het uit.
The post De 537 West-Vlamingen die

Lees meer »

Pascale Callens (58) opent café ‘t Ezelpoortje

In de Ezelstraat 155 opende Pascale Callens (58) café ‘t Ezelpoortje. “Voor mij is het belangrijk dat ook dames, die eens alleen iets komen drinken zich welkom en op hun gemak voelen”, zegt Pascale, die dien als zaalverantwoordelijke bij Oud Gemeentehuis werkte.
The post Pascale Callens (58) opent café ‘t Ezelpoortje appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | In memoriam

06:00 Aangezien elk nadeel zijn voordeel hep, hep zelfs het Eurovisiesongfestival zijn voordeel: Andréke Vermeulen wordt vanonder het stof gehaald. Door de controverse over de deelname van Israël mocht hij …

Lees meer »

TERUGLEZEN GAZA. Netanyahu bijt van zich af na dreigement Biden: “Indien nodig zullen we vechten met onze vingernagels”

Lees hier al het nieuws terug van donderdag 9 mei over de oorlog in Gaza en de politieke crisis in het Midden-Oosten. In Israël wordt verbijsterd gereageerd op de nieuwste zet van Joe Biden. De Amerikaanse president dreigde ermee om de wapenleveringen stop te zetten als het grondoffensief niet stopgezet wordt. “Dit kan onze operationele planning in de war sturen”,

Lees meer »