Deutsche Bank knipt in koersdoel Orange Belgium

15:10 Het beurshuis herberekende zijn model na de integratie van het Waalse VOO.

Meer krantenkoppen in België

Stadsbestuur Gistel heeft ‘Hemelwater- en Droogteplan’ klaar: “Het neerslagpatroon is veranderd door de klimaatverandering”

In reactie op de klimaatverandering met meer hevige regenbuien en lange periodes van droogte, heeft het stadsbestuur een zogenaamd ‘Hemelwater- en Droogteplan’ opgesteld, kortweg HWDP. “Het bevat een langetermijnvisie voor het hele grondgebied van Gistel”, aldus bevoegd schepen Wim Aernoudt (N-VA).
The post Stadsbestuur Gistel heeft ‘Hemelwater- en Droogteplan’ klaar: “Het neerslagpatroon is veranderd door de klimaatverandering” appeared first

Lees meer »

KIJK. Koen Wauters herenigd met Sarah De Koster: duo zingt nog één keer grote hit ‘You Are The Reason’ in ‘Sing Again’

Vanavond zien juryleden Hadise, Nina Nina De Man, Karen Damen, Aaron Blommaert en Stan én gastjurylid Gustaph een nieuwe lading gezichten uit vroegere VTM-talentenshows de revue passeren in ‘Sing Again’. Onder hen ook Sarah De Koster, die in 1997 doorbrak na haar overwinning in de ‘Soundmixshow’. In 2003 scoorde Sarah zelfs een grote hit met Koen Wauters. Koen zong ‘You

Lees meer »

Antwerpfans in Brussel keren teleurgesteld naar huis, maar blijven hoopvol: “Alles komt goed, want de play-offs komen er nog aan”

“Spelers komen en gaan, maar deze mooie club blijft altijd bestaan”: Toby Alderweireld vat eigenlijk samen wat de meeste Antwerp-fans dachten na afloop van de bekerfinale tegen Union. Veel teleurgestelde blikken aan het Koning Boudewijnstadion, maar ook hoopvolle boodschappen voor de spelers en de fans: “Alles komt goed, want de play-offs komen er nog aan.”

Lees meer »