Moeder waakt aan zijde van twee zwaargewonde zonen na crash in Ardennen: “De jongste weet nog niet dat papa en broer er niet meer zijn”

Wat een fijne uitstap moest worden, is voor een Antwerps gezin uitgedraaid op een drama. Zaterdag botsten ze in het Waalse Sinsin met de wagen tegen een landbouwvoertuig. Vader en oudste zoon Mathias (12) waren op slag dood. Lukaz (5) en Kyalo (8), de twee andere zoons, raakten zwaargewond. “Ze keken ongelooflijk uit naar hun vakantie.” 

Meer krantenkoppen in België

De Jongens alias David en Michaël scoren nu al met ‘Zwoele Hete Zomer’ in die subtropische periode met hoge temperaturen

Toen De Jongens alias David en Michaël de single ‘Zwoele Hete Zomer’ opnamen, hoopten ze ongetwijfeld dat het een heel warme zomer zou worden, maar zeker waren ze nog niet. Deze single scoort echter en blijft maar scoren. Dat komt misschien door inderdaad de huidige subtropische periode met temperaturen boven de 30 graden.
The post De Jongens alias David

Lees meer »

Met gestolen drukpers drukten Britten gitzwarte humor in loopgraven, nu keren unieke soldatenkrantjes terug naar Westhoek: “Met alles werd gelachen”

Zelfs onder hevig vijandig vuur drukten Britse soldaten tijdens de Eerste Wereldoorlog krantjes vol gitzwarte humor. Ze bleken van vitaal belang in de loopgraven. Nu zijn de originele exemplaren voorgoed terug in de Westhoek.
The post Met gestolen drukpers drukten Britten gitzwarte humor in loopgraven, nu keren unieke soldatenkrantjes terug naar Westhoek: “Met alles werd gelachen” appeared first on

Lees meer »

Crèmerie Aurélie opent met nooit eerder uitgebrachte ijssmaak: “Bij Stokerij De Beukelaer waren ze ook onder de indruk”

Zin in een bolletje vanille in dit warm weer? Of proef je liever van iets specialers zoals saffraansmaak of ijs op basis van Elixir d’Anvers? Het gloednieuwe ijssalon Crèmerie Aurélie in hartje Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands) heeft het allemaal. Zaakvoerders Raf en Eline Peeters studeerden allebei af in hotelschool Ter Duinen en tillen het nederige ‘ijsje’ naar gastronomisch niveau.

Lees meer »

“We mikken op een stadion van 10.000 toeschouwers”: CEO Klaas Reynaert hoopvol voor de toekomst van Cercle Brugge

Cercle Brugge is in volle voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ambitie en visie van Cercle blijven hetzelfde: jonge spelers ontwikkelen. “Dat begint nu wel te renderen. We merken meer en meer dat Cercle een kwaliteitslabel voor jonge spelers begint te worden”, stelt CEO Klaas Reynaert, die sinds maart aan het roer staat bij groen-zwart.
The post “We mikken

Lees meer »

Drink je nu best koude of warme dranken als het snikheet is?

De hitte doet menig mens puffen en zweten. Een ijskoud drankje lijkt dan vaak de verfrissing die je nodig hebt. Toch hoor je her en der dat het beter is om een kopje thee of een koffie in de plaats te drinken, want zo zou je lichaam net sneller afkoelen. Wat is het nu, warm of koud?

Lees meer »