Misschien niet zo leuk voor de kindjes, wel veel beter voor de dieren: waarom de leeuwen in Antwerpse Zoo volledige kadavers gaan krijgen

Het menu van de leeuwen in de Antwerpse Zoo is veranderd. Geen hompen rundsvlees meer, wel volledige kadavers van konijnen, kippen en geiten. Fraai zal het niet zijn voor kindjes om naar te kijken, maar het is gezonder én meer wat in de natuur gebeurt.

 

Meer krantenkoppen in België

Correcties en aanvullingen in juli

Het nieuwsombudsteam verzamelt hier correcties en relevante aanvullingen bij de berichtgeving van VRT NWS. Ze worden vaak gemeld door aandachtige lezers, kijkers of luisteraars. De focus ligt vooral op opmerkingen in verband met radio- en tv-programma’s. Correcties en aanvullingen bij online artikels of posts op sociale media worden in het artikel of de post zelf verwerkt, maar kunnen hier ook

Lees meer »

Café Heidelberg in Torhout krijgt inbreker over de vloer: “Welgeteld 730 euro gestolen”

Zondag in de vroege morgen werd er ingebroken in café Heidelberg in de Kasteelstraat in Torhout. De dader ging er met welgeteld 730 euro vandoor. “Omstreeks 4 uur in de ochtend heeft een buur lawaai in het café gehoord”, zegt mede-uitbater Stijn Deswaef. “Toen moet de inbreker zijn slag hebben geslagen.”
The post Café Heidelberg in Torhout krijgt inbreker

Lees meer »

Casper Nielsen ruilt Club Brugge voor Standard: “Ik denk dat ik hier de passie en het plezier in het spelletje terug zal vinden”

Casper Nielsen verlaat na drie seizoenen Club Brugge en zet zijn carrière verder bij Standard. De clubs bevestigen de transfer woensdagavond. Nielsen zette zijn krabbel onder een contract voor drie jaar bij de Rouches.
The post Casper Nielsen ruilt Club Brugge voor Standard: “Ik denk dat ik hier de passie en het plezier in het spelletje terug zal vinden”

Lees meer »

KIJKEN. De laatste collectie van Donatella Versace

Na een carrière van bijna dertig jaar als creatief directeur bij Versace, houdt Donatella Versace het voor bekeken. Ze geeft de creatieve teugels door aan Dario Vitale en wordt zelf internationale ambassadrice van het Italiaanse luxemerk. Een laatste iconische collectie mocht uiteraard niet ontbreken en Donatella stelt niet teleur.

Lees meer »

Luc Bellings proeft friet-stoofvlees in vijf frituren aan de kust en geeft één 10/10. “6,90 euro? Da’s ongeziene prijs-kwaliteit”

Ook dit jaar schuimt Luc Bellings de Belgische kust af op zoek naar de beste Vlaamse klassiekers en de beste restaurants. Deze week proeft hij friet-stoofvlees in vijf verschillende restaurants tussen De Panne en Breskens. Bij één adres botst hij al meteen op dubbele perfectie: 10/10 voor de frieten én 10/10 voor het stoofvlees. “Dit is o zo lekker.”

Lees meer »