Duitse legerofficier voor rechter op verdenking van spionage voor Rusland

Een officier van de Duitse krijgsmacht staat sinds maandag in Düsseldorf terecht op beschuldiging van spionage voor Rusland. Als kapitein bij de ‘Bundeswehr’ was de 54-jarige verantwoordelijk voor elektronische oorlogvoeringssystemen, zo zei een vertegenwoordiger van het federale openbaar ministerie tijdens de voorlezing van de aanklacht. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE VERKIEZINGEN. Raoul Hedebouw (PVDA) aangekomen bij paleis – Theo Francken: “Wat in Wallonië is gebeurd, is beste politieke nieuws in decennia”

Na zijn bezoek aan de koning gisteren, begint N-VA-voorzitter Bart De Wever vanmiddag met een informatieronde. Vlaams Belang komt eerst aan de beurt, daarna Vooruit, CD&V en Open Vld. Ook de koning ontvangt vandaag nog partijvoorzitters. Bekijk hier de definitieve resultaten van de Europese, federale en regionale verkiezingen. Volg alle ontwikkelingen over de federale en Vlaamse formaties via onze liveblog.

Lees meer »

“Ik gaf mijn lief te weinig aandacht en dat ontplofte in mijn gezicht”: de podcast-ontboezemingen van bekend Vlaanderen

Een vurige kinderwens, financiële blunders en relatieproblemen: het zijn onderwerpen die recent de revue passeerden in menig podcaststudio. Onder meer Viktor Verhulst (29), Nora Gharib (30), Conner Rousseau (31) en Gloria Monserez (22) vertelden hun diepste zielsroerselen in podcasts als ‘Geldtaboe’ en ‘Last Goodbye’. “Tijdens de opnames van ‘K3 zoekt K3′ verloor ik mijn baan. Toen was ik financieel afhankelijk

Lees meer »

“Ik spaar niet veel. Eén van mijn financiële blunders”: de podcast-ontboezemingen van bekend Vlaanderen

Een vurige kinderwens, financiële situaties en de keerzijde van een carrière in de media: het zijn onderwerpen die recent de revue passeerden in menig podcaststudio. Onder meer Viktor Verhulst (29), Nora Gharib (30), Conner Rousseau (31) en Gloria Monserez (22) vertelden hun diepste zielsroerselen in podcasts als ‘Geldtaboe’ en ‘Last Goodbye’. “Tijdens de opnames van ‘K3 zoekt K3′ verloor ik

Lees meer »

Eerste vat Papaver getapt in cultuurcafé De Barriere: “Bedacht als vaderdagcadeau”

Marthe Vanhauwaert en Simon Hanssens zijn twee jonge ondernemers uit Wevelgem met een passie voor bloemen. Ze maken boeketten, geven workshops om zelf boeketten te maken en fleuren feesten op. Met hun ‘Papaverbier’ stellen ze een leuk vaderdagcadeau voor.
The post Eerste vat Papaver getapt in cultuurcafé De Barriere: “Bedacht als vaderdagcadeau” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Exitpoll: “PTB-PVDA grootste in Wallonië”

Als twee honden – in dit geval PS en MR – vechten om een been, loopt een derde ermee heen. Dat lijkt op dit moment te gebeuren in Wallonië. Volgens een exitpoll van RTL Info en de ULB bij 6.000 kiezers zou de PTB-PVDA fors succes boeken.

Lees meer »

Briljant voor Frans Engelbeen en Lucienne Derammelaere

Het vieren van een briljanten huwelijksjubileum is uitzonderlijk. Frans Engelbeen (90) en Lucienne Derammelaere (90) uit de Vercruysse de Solartstraat in Deerlijk mochten onlangs 65 jaar huwelijksgeluk vieren samen met de familie.
The post Briljant voor Frans Engelbeen en Lucienne Derammelaere appeared first on KW.be.

Lees meer »