Play4 pakt uit met nieuwe programma’s, waaronder ‘Wij zijn van Nienof!’, over de verkiezingen in Ninove

Met de verkiezingen in aantocht, past ook Play4 het programmaschema aan. Daarom komt de zender met twee nieuwe programma’s. ‘De verkiezingstafel’ met Gert Verhulst in het voorjaar en ‘Wij zijn van Nienof!’ over de gemeenteraadsverkiezingen in Ninove in het najaar. 

Meer krantenkoppen in België

Max Verstappen steunt aanklacht van vriendin Kelly Piquet: “Deze valse beschuldigingen zijn belachelijk”

Kelly Piquet (35) trekt aan de alarmbel. De Braziliaanse vriendin van Max Verstappen (26) heeft zich op haar Instagram uitgesproken tegen online haat en misbruik, negatieve reacties en het verspreiden van leugens via social media. Het is niet precies duidelijk wat de exacte aanleiding is van haar statement, waar ook de Nederlandse drievoudige formule 1-wereldkampioen op reageert.

Lees meer »

Shorttracker Rino Vanhooren hangt schaatsen aan de haak

Op het fin de saison-event van de Koninklijke Belgische Snelschaatsfederatie heeft Rino Vanhooren afscheid genomen van het shorttrack. “Het is altijd zuur om vlak voor misschien wel een hoogtepunt die beslissing te moeten nemen. Maar ik ben best trots op wat ik gepresteerd heb.”
The post Shorttracker Rino Vanhooren hangt schaatsen aan de haak appeared first on KW.be.

Lees meer »

De ex-man van Britney Spears en een neef van koning Charles: opvallende namen in Amerikaanse versie van ‘De verraders’

Het derde seizoen van ‘Traitors US’, de Amerikaanse versie van ‘De verraders’, gaat duidelijk spannend worden. De makers hebben op woensdag de nieuwe kandidaten voorgesteld en daar zaten alvast een paar opvallende namen tussen. Zo is Sam Asghari, de ex van Britney Spears, van de partij. En ook Lord Ivar Mountbatten, een neef van de Britse koning Charles, doet mee.

Lees meer »

Ophef in Denemarken nu koningshuis miljoenen extra krijgt: “De grens van wat mensen willen betalen is bereikt”

“Als Mary’s echtgenoot tegenwoordig gelukkiger lijkt, heeft hij daar een goede reden voor”, schrijft de Deense pers. Koning Frederik (56) en zijn familie gaan er namelijk financieel flink op vooruit door extra dotaties, waaronder één “buitengewone” van bijna 4 miljoen euro. De Deense regering verdedigt de nieuwe bepaling, maar in de pers wordt de koninklijke familie zwaar bekritiseerd. “De bevolking

Lees meer »

Websites Nederlandse politieke partijen tijdelijk offline na cyberaanval: “Mogelijk door Russische hackers”

De websites van de verschillende Nederlandse politieke partijen zijn een tijdje niet of slecht bereikbaar door een cyberaanval. Een pro-Russisch hackerscollectief heeft de aanval opgeëist, maar die claim wordt nog onderzocht door de Nederlandse autoriteiten. De timing van de cyberaanval is niet toevallig, want Nederland trekt vandaag naar de stembus voor de Europese verkiezingen.

Lees meer »