Toeriste (31) poseert bij krater van actieve vulkaan maar struikelt en stort naar beneden

Een Chinese toeriste is om het leven gekomen bij het poseren voor een foto bij de krater van een actieve vulkaan in Indonesië. Hoewel een gids haar op het gevaar wees, ging Huang Lihong (31) vlak bij de rand van de krater staan. Ze struikelde echter over haar kleding en verdween achter een wolk van zwaveldampen in de vulkaan. 

Meer krantenkoppen in België

Zomerbar Bardos opent half juni op oude brouwerijsite

Drie afstammelingen van de brouwersfamilie Vanden Bussche openen van half juni tot eind september samen met een goede vriend de zomerbar Bardos, op de oude brouwerijsite aan het Marktplein.
The post Zomerbar Bardos opent half juni op oude brouwerijsite appeared first on KW.be.

Lees meer »

Niemand keek de partijkopstukken langer in de ogen dan deze 7 Vlamingen, nu verklappen ze concreet op wie ze gaan stemmen

17 uur om precies te zijn, zo lang ging het HLN-lezerspanel in debat met zeven toppolitici. Zelden konden zeven Vlamingen de kopstukken zo diep in de ogen kijken en hen het vuur aan de schenen leggen. Ze stelden de vragen waar ook u en ik van wakker liggen: vragen over migratie, onderwijs, kinderopvang, belastinggeld en defensie. Maar welk bolletje gaan

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Gistel: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Gistel trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Gistel.
The post Verkiezingsresultaten in Gistel: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Christophe zoekt Brenda die haar portefeuille wellicht in 1986 verloor in botsauto

Toen Christophe Vancoillie een oude botsauto aan het opknappen was, trof hij er een verloren portefeuille in aan. Identiteitskaart, bloedgroepkaart en zelfs nog Belgische franken. Alles zat 40 jaar lang verborgen. De man startte een zoektocht met één duidelijke missie: “Wie en waar is Brenda?”
The post Christophe zoekt Brenda die haar portefeuille wellicht in 1986 verloor in botsauto

Lees meer »

Podcast “De Afspraak” met Noël Slangen, Liesbeth Van Impe en Marc De Vos

In ‘De Afspraak KIES24’ heeft Phara de Aguirre columnist Noël Slangen te gast, samen met hoofdredacteur van Het Nieuwsblad Liesbeth Van Impe en CEO van denktank Itinera Marc De Vos. Ze overlopen de campagnedag van vandaag en hebben het over de afwezigheid van ouderen in de verkiezingscampagne, de betaalbaarheid van de pensioenen en de grote groep onbesliste kiezers.

Lees meer »

Ex-crisismanager De Zathe krijgt alsnog jaar cel voor grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

Een jaar geleden kreeg de ex-crisismanager van woonzorgcentrum De Zathe in Nieuwpoort nog de vrijspraak voor seksueel grensoverschrijdend gedrag en aanranding van een 32-jarig personeelslid, maar dat vindt het Hof van Beroep nu niet juist. Zij oordelen dat de man, waarbij ook sprake was van alcoholmisbruik, wel degelijk ongepaste opmerkingen maakte tegenover de vrouw én haar in de keuken betastte.

Lees meer »

Lotte Kopecky wint de Tour of Britain

Wereldkampioene Lotte Kopecky (Team SD Worx-Protime) heeft zondag de eindzege gepakt in de Tour of Britain (WorldTour). Onze landgenote gaf haar leiderstrui zondag niet meer uit handen in de vlakke slotrit van 99,2 km in en om Manchester.

Lees meer »