Demir geeft nieuwe omgevingsvergunning aan Brussels Airport

10:24 Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir heeft Brussels Airport een nieuwe omgevingsvergunning van onbepaalde duur gegeven. Aan de vergunning is een reeks voorwaarden verbonden, maar een verbod op nac… 

Meer krantenkoppen in België

INTERVIEW. Jeroen Meus over zijn nieuwe verspakketten: “Op 10 minuten heb je soep die smaakt alsof ze een halve dag op het vuur heeft gestaan”

Tot voor kort had hij nog nooit met een verspakket gekookt, maar kijk, nu heeft Jeroen Meus zijn eigen ‘Dagelijkse kost’-pakketten in de winkel liggen. In een interview legt hij uit waarom hij dit doet, wat het verschil is met zijn recepten op tv en waarom hij precies met Albert Heijn in zee wilde gaan. “Mijn vrouw vindt dit geweldig,

Lees meer »

Dominiek Savio begraaft tijdscapsule die pas in 2058 weer opgegraven zal worden: “Een boodschap van hoop voor de toekomst”

Vorige dinsdag stond het jaarlijkse feest van Dominiek Savio helemaal in het teken van ‘Back To The Future’. Hoogtepunt van de dag was het begraven van een tijdscapsule aan het kasteel. Die zal pas in 2058, op de honderdste verjaardag van Dominiek Savio, weer opgegraven worden.
The post Dominiek Savio begraaft tijdscapsule die pas in 2058 weer opgegraven zal

Lees meer »

WTC Raversijde kiest voor stevige rit naar Westhoek

Op 1 mei trok wielertoeristenclub Raversijde erop uit. De groep reed naar het kunstendorp Watou. In deze Poperingse deelgemeente hielden de wielrenners halt in horecazaak ‘De Helleketel’, om er te genieten van een ‘boerestute’ met kaas, paté of hesp. Na de rit van 130 km volgde een losse babbel in clublokaal ‘Runway’, vlak bij de Oostendse
The post WTC

Lees meer »

“Ik had iedereen wijsgemaakt dat ik een ingreep moest ondergaan”: een eerste gesprek met de winnaar van ‘De mol’

Hij mocht dankzij ‘De mol’ met Lukaku voetballen en zag zo tot zijn eigen verbijstering een jeugddroom uitkomen. Maar Bernard Balcaen (33), leerkracht lager onderwijs, is als winnaar ook in één klap 24.160 euro rijker. Een mooi bedrag, waar hij heel wat plannen mee heeft, vertelt hij in een eerste gesprek over zijn deelname. Hoe hij de mol ontmaskerde? Door

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Gebouw in Russisch Belgorod getroffen door Oekraïense aanval: zeven gewonden

De Oekraïense veiligheidsdienst SBU zegt een terroristische aanslag in Kiev verijdeld te hebben. Die zou voorbereid zijn door de Russische militaire inlichtingendienst GROe en stond gepland voor 9 mei. In de Russische oblast Belgorod heeft een Oekraïense aanval een appartement getroffen. Er zou sprake zijn van minstens zeven gewonden. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

Beloften KSC Blankenberge winnen Beker Aerts

De beloften van KSC Blankenberge hebben de Beker Aerts gewonnen, na winst in de finale tegen KVC Wingene met 1-3. Een mooie bekroning voor het jonge team, dat een moeilijke competitiestart kende.
The post Beloften KSC Blankenberge winnen Beker Aerts appeared first on KW.be.

Lees meer »

Optreden gecensureerd door “pro-Palestijnse” nagellak: Portugese omroep beschuldigt EBU van discriminatie

Er blijft kritiek komen op de finale van het Eurovisiesongfestival. Ook de Portugese omroep RTP blijkt kwaad te zijn op de EBU. Volgens de omroep werd het optreden van hun inzending met vertraging op YouTube gezet omdat er “pro-Palestijnse elementen” in de act waren verwerkt. Wie goed oplette, merkte inderdaad een Palestijnse vlag op in de nagellak van de zangeres.

Lees meer »