Jinnih Beels na haar exit uit ‘De expeditie: Groenland’: “Een teken van zwakte? Ik heb het lef gehad om voor mezelf te kiezen”

Na amper twee dagen hield Jinnih Beels haar expeditie in Groenland voor bekeken. Niet de extreme inspanningen of de barre temperaturen speelden haar parten, de Antwerpse politica was letterlijk ziek van heimwee. “Spijt heb ik niet, mijn deelname aan het programma heeft me rust en sereniteit gebracht en me over mijn twijfels over mijn toekomst heen geholpen. Er is een Jinnih voor Groenland en een Jinnih na Groenland”, zegt ze.

 

Meer krantenkoppen in België

Wouter Biebauw, keeperstrainer Club Brugge, zette zijn eerste voetbalstapjes bij Deerlijk Sport

Wouter Biebauw beleefde in zijn eerste jaar als keeperstrainer van Club Brugge een onvergetelijk seizoen. “Eentje om in te kaderen”, stelt de perfectionist in hart en nieren, die zelf jarenlang professioneel doelman was bij diverse ploegen. “We werken er keihard voor. De onverhoopte titel van blauwzwart zorgde echt voor euforie.”
The post Wouter Biebauw, keeperstrainer Club Brugge, zette zijn

Lees meer »

“Ik moest hem betasten… Daarna wees hij naar me met zakmes”: ‘Eskimopater’ Eric (77) staat morgen voor vierde keer terecht na seksueel misbruik bij Inuit-kinderen in Canada

“Een wolf in het gewaad van een missionaris.” Zo omschreef een Canadese rechter in 2015 de uit Roeselare afkomstige pater-oblaat Eric Dejaeger (77). Hij kreeg toen een celstraf van 19 jaar nadat hij meer dan 20 Inuit-kinderen seksueel had misbruikt in een afgelegen dorpje in het noorden van Canada. Vandaag staat ‘father Eric’ al voor een vierde keer terecht na

Lees meer »

Musk zal iPhones verbieden na deal Apple en OpenAI

Elon Musk verbiedt het gebruik van iPhones door medewerkers van zijn bedrijven als die Apple-smartphones gebruik gaan maken van AI-chatbot ChatGPT van OpenAI. Musk ziet hierin een groot veiligheidsrisico, schreef hij op zijn socialmediaplatform X.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. NAVO-baas bekritiseert China om boycotten vredestop – Biden zal Zelensky tijdens herdenking D-day in Frankrijk ontmoeten

De secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg heeft China bekritiseerd omdat het land volgens hem de vredesconferentie over Oekraïne boycot. De afzegging toont volgens de Noor dat China niet in staat is de invasie van Rusland in Oekraïne te veroordelen. En de Amerikaanse president Joe Biden zal zijn Oekraïense ambtgenoot Volodymyr Zelensky in de marge van de herdenking van de

Lees meer »

Nederlands pleegmeisje (10) dat mishandeld werd, naar revalidatiecentrum gebracht: “Onzekerheid over herstel blijft groot”

Het tienjarige meisje dat In Nederland zwaargewond was geraakt nadat ze mogelijk door haar pleegouders was mishandeld, heeft het ziekenhuis verlaten. Ze is overgebracht naar een medisch centrum dat gespecialiseerd is in revalidatiezorg. Ze is niet meer in levensgevaar, maar “de onzekerheid over haar herstel blijft groot”, staat in een verklaring die namens haar biologische familie is verspreid.

Lees meer »