Gault&Millau spreekt zich voor het eerst uit over nieuw restaurant van Peter Goossens: “We counteren de kritiek”

La Rigue, het nieuwe restaurant van topchef Peter Goossens in Knokke-Heist, werd voor de eerste keer beoordeeld door Gault&Millau. En het heeft de inspecteurs duidelijk gesmaakt. Met 14,5/20 krijgen Goossens en co – ondanks eerdere bakken kritiek – meteen een mooie score. Al kaarten ook zij nog werkpuntjes aan. “Maar je herkent de hand van Goossens”, klinkt het.

Meer krantenkoppen in België

Arnaud De Lie toont vertrouwen richting Tour, zorgen voor nochtans ambitieuze Lennert Van Eetvelt: “Maand weg om 5% te winnen, verlies je 10% door een valpartij”

Na een ontgoochelend voorjaar staat Arnaud De Lie (Lotto) zaterdag aan de start van de Ronde van Frankrijk. Ondanks de problemen van de voorbije maanden is de 23-jarige Ardennees “heel blij” met zijn actuele vormpeil, zei hij woensdag op een persmoment van zijn ploeg. Hij droomt dan ook van de ritwinst waar hij vorig jaar al dichtbij kwam.

Lees meer »

Stadsnomaden maken ontmoetingsplek van ex-politiekantoor in Alfons Pieterslaan: “Voor en door de buurt, met ruimte voor creativiteit en initiatief”

Oostende blaast de Alfons Pieterslaan nieuw leven in met een tijdelijke, bruisende invulling van het voormalige politiekantoor. In overeenkomst met de Regie der Gebouwen beheert Stad Oostende tijdelijk de site vanaf 1 juli. Het curatorenteam De Stadsnomaden neemt er bij de start van de zomer haar intrek. Ze maken een ontmoetingsplek voor en door de buurt, met ruimte voor creativiteit

Lees meer »