Fors minder hoofd- en halskankers ontdekt tijdens de coronapandemie, en dat is geen goed nieuws

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

“Het is genoeg geweest”: buren steunen Clarebout tijdens staking, op achtste dag is er een poging tot verzoening met vakbonden

Op de achtste dag van de staking is er een verzoeningspoging tussen Clarebout en de vakbonden in Brussel. Rond de hoofdvestiging in Nieuwkerke krijgt de Belgische frietkoning steun van buren. “Ze zijn toch altijd betaald geweest om hun werk te doen?”
The post “Het is genoeg geweest”: buren steunen Clarebout tijdens staking, op achtste dag is er een poging

Lees meer »

Carl (60) en Dorine (59) stoppen na 32 jaar met bakkerij Debal: “We zijn altijd blijven kiezen voor kwalitatieve producten”

Op de hoek van de Moorselestraat en de Kijkuitstraat in Wevelgem ligt bakkerij Debal. 32 jaar lang een baken voor liefhebbers van vers brood, lekkere pistolets en heerlijke patisserie. Op vrijdag 26 september sloten Carl Debal (60) en Dorine Cocquyt (59) de deuren.
The post Carl (60) en Dorine (59) stoppen na 32 jaar met bakkerij Debal: “We zijn

Lees meer »

Ploegmaats Norris en Piastri rijden tegen elkaar aan en moeten Verstappen voor zich dulden in Singapore, Russell knalt naar de zege

George Russell heeft een bewogen GP Formule 1 in Singapore gewonnen. Op het Marina Bay Street Circuit haalde hij het ruim voor Max Verstappen. De Nederlander hield Lando Norris en Oscar Piastri af en mag zo blijven dromen van de wereldtitel. Want bij McLaren zit het niet goed: Norris en Piastri reden al in de eerste ronde tegen elkaar aan.

Lees meer »

Broers Joppe en Carl maken met Apero Locale eigen aperitief: “De productie gebeurt volledig in Oostende”

Broers Joppe en Carl Van Heuverzwyn zijn al bekend met hun Boîte Locale en de pop-ups die ze openden met lokale producten. Nu hebben ze ook hun eigen ‘Apero Locale’ gemaakt, een frisse, ambachtelijke aperitiefdrank op basis van Oostendse vermout. Volgende stap voor de ondernemers is het veroveren van de Oostendse horeca. “We willen dat je proeft wat Oostende betekent.”<br

Lees meer »

Eerste goal van Oumar Diakité levert Cercle Brugge toch nog puntje op in de Hel van Deurne-Noord: “We moeten dringend de progressie omzetten in punten”

Eén Antwerps momentje van concentratieverlies hielp Cercle Brugge zaterdagavond aan een puntje op de sfeervolle Bosuil. De Great Old spiegelde zich aan de Vereniging en speelde met veel druk vooruit, maar beide ploegen waren bepaald geen uitblinkers in de afwerking. Na de match bleef vooral het beeld van holderdeboldervoetbal hangen en een gevoel van weer net niet voor Cercle.

Lees meer »