Zuur, zout en zoet, maar vooral: hartverwarmend. 7 Koreaanse recepten die u nooit meer zult vergeten

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Mama Jill organiseert met Camp Tipi originele slaapfeestje bij je thuis

Jill Monbalieu (40) bedacht met Camp Tipi een leuk nieuw kampeerconcept voor je kleine indiaantjes. Ze biedt daarbij verschillende thema’s aan: glitter en glamour voor de meisjes, een game night voor de jongens. “Ideaal voor verjaardagsfeestjes – ’t is eens iets anders dan met de vriendjes gaan bowlen”, aldus Jill, zelf mama van twee.
The post Mama Jill organiseert

Lees meer »

Ondanks miljardeninvesteringen nemen zorgen over AI-zeepbel toe in Silicon Valley

In Silicon Valley groeit de bezorgdheid over een mogelijke zeepbel in de AI-sector, nu bedrijven als OpenAI, Nvidia en AMD miljarden investeren in infrastructuur en technologie zonder dat er winst wordt geboekt. Tijdens OpenAI’s DevDay gaf CEO Sam Altman toe dat “veel onderdelen van AI momenteel nogal bubbelachtig zijn”, al benadrukte hij dat zijn bedrijf “iets echts” bouwt.

Lees meer »

Dit jaar al 244 meldingen van ernstige incidenten in woonzorgcentra

Er zijn dit jaar 244 meldingen gedaan van ernstige incidenten in woonzorgcentra, waaronder meer dan 100 meldingen van grensoverschrijdend gedrag. Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Caroline Gennez (Vooruit) dinsdag in het Vlaams Parlement geantwoord op vragen van Lise Vandecasteele (PVDA) en Katrien Schryvers (CD&V).

Lees meer »

Er wordt gegoocheld met miljoenen, maar Marc Coucke wil Zoute Grand Prix toegankelijker dan ooit maken: “In principe moet je geen cent uitgeven”

De champagne en miljoenen vloeien er rijkelijk, de gastenlijst met de bekende koppen is eindeloos. En of de Zoute Grand Prix een bepaald imago heeft. Toch benadrukt eigenaar Marc Coucke dat het prestigieuze auto-evenement in Knokke vooral van iedereen is. “We hebben die vips inderdaad nodig. Maar er is zovéél moois ook gewoon gratis”, aldus Coucke.

Lees meer »

Sherzad (21) en Erfaan (28) zijn nieuwe uitbaters van restaurant De Noordzee: “Geen Afghaanse gerechten, maar de Belgische keuken zoals het was”

Restaurant De Noordzee op het Wapenplein in Oostende heeft nieuwe uitbaters. Salman Sherzad (21) en zijn broer Erfaan (28) hanteren de Belgische keuken zoals dat bij de vorige uitbater al het geval was. “De kok die hier al twintig jaar ervaring heeft, is gebleven en serveert de beste gerechten”, klinkt het.
The post Sherzad (21) en Erfaan (28) zijn

Lees meer »