Gouden jubileum voor Daniel en Marleen uit Meulebeke

Daniel Cappelle en Marleen Damman werden samen met hun familieleden uitgenodigd in het kasteel Ter Borcht naar aanleiding van hun gouden huwelijksjubileum.

Daniel werd op 6 oktober 1950 geboren in Ardooie. Het gezin telde 11 kinderen. Vader Benonie was wever en moeder Magdalena zorgde voor haar kroost. Op 14-jarige leeftijd ging Daniel werken in een houtzagerij in Pittem. Na 12 jaar zocht hij een andere uitdaging. Hij vond die bij loodgieter Roger Van Astele in Meulebeke. Nog eens 12 jaar later nam Daniel het bedrijf van Roger over.

In 2013 ging hij met pensioen. In zijn vrije tijd is Daniel een fervent Harley Davidson rijder en is hij vinkenier aangesloten bij Niet Rijk maar Recht. Marleen Damman werd op 4 november 1954 geboren. Ze woonde samen met haar ouders en haar twee broers op De Paanders. Op 15-jarige leeftijd ging Marleen werken bij firma Debruyne tot in 1989. Daarna hielp ze thuis met de administratie van het bedrijf van haar echtgenoot. Het koppel leerde elkaar kennen in café Vienne in Meulebeke. De ene ontmoeting volgde in snel tempo de andere op en na drie jaar traden ze op 4 augustus 1973 in het huwelijksbootje.

Daniel en Marleen hebben twee zonen: Kenny, gehuwd met Jelske Van Dormael en Jens gehuwd met Sara Bruyneel. Met hun twee zonen trokken Daniel en Marleen er iedere vakantie op uit, samen met een bevriend koppel met kinderen. Ze bezochten toen vooral Center Parks. Er zijn vier kleinkinderen: Marai, Rune, Ari en Nio.

Hobby’s

Daniel is in de ban van zijn tuin en onderhoudt die dan ook plichtsbewust. Marleen houdt meer van shoppen met vriendinnen en van een leuk terrasje.

The post Gouden jubileum voor Daniel en Marleen uit Meulebeke is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Goud voor Etienne en Martine

Etienne Verdegem (75) is geboren in Gent en ontmoette zijn toekomstige bruid, Martine Fenaux (72) uit Kuurne, op een taalcursus in het Engelse Cambridge. Na de taalcursus hielden ze contact en 50 jaar geleden schoven ze de trouwringen aan elkaars vinger in Kuurne. Het jonge stel vestigde zich eerst in Koksijde, maar verhuisde drie jaar
The post Goud voor

Lees meer »

25 meisjes en jongens gevormd in O.L.-Vrouwekerk

Zondag 12 mei was niet alleen Moederdag maar voor 25 meisjes en jongens, die dit jaar 12 jaar (zijn ge)worden, een stralende feestdag. Ze kregen in de O.L.-Vrouwekerk hun vormsel. De feestelingen waren Kiana Deceuninck, Hanne Declerck, Abby Demey, Emma Depuijdt, Vince Devriendt, Mirthe Dhoop, Ymro Dutry, Ruben Eeckhout, Lars Huet, Elly-Rose Huys, Lily-Rose Huys,
The post 25 meisjes

Lees meer »

“Mijn gewicht gaat niemand iets aan”: ‘Bridgerton’-actrice Nicola Coughlan is allesbehalve een grijze muis

“Ik wil de wereld laten zien dat ook een muurbloempje in het middelpunt van de belangstelling kan staan.” Fans van ‘Bridgerton’ leerden Penelope Featherington kennen als een grijze muis, maar in het derde deel van de Netflixreeks is het net zij die op de voorgrond treedt. Een rol die Nicola Coughlan (37) op het lijf geschreven is, want ook zij

Lees meer »

Goud voor Edwin en Rosa

Op zaterdag 11 mei kwamen Edwin Reynaert (72) en Rosa Allein (73) samen met hun familie naar het gemeentehuis voor hun gouden jubileum.
The post Goud voor Edwin en Rosa appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laagste inkomens zagen koopkracht niet stijgen onder Vivaldi

De koopkracht is tijdens de volledige regeerperiode van de federale ‘Vivaldi’-regering gemiddeld met 1,4 procent gestegen, al is de koopkracht het afgelopen jaar wel gedaald. Voor de laagste inkomens was er in de volledige regeerperiode geen stijging, maar een daling van de koopkracht, zo blijkt uit een studie van economen van de UGent.

Lees meer »

Recordaantal klachten over foute EPC-attesten: “Koper dreigt het slachtoffer te worden bij fraude”

Nooit eerder werden in Vlaanderen zoveel klachten ingediend over energieprestatiecertificaten (EPC’s) als vorig jaar. Het EPC bepaalt het energielabel van een woning en heeft verregaande financiële gevolgen, zowel voor eigenaars als huurders, maar wordt lang niet altijd correct opgesteld. Wordt er nu vaker gesjoemeld? Welke gevolgen heeft dat? En wat kan je eraan doen? Hier moet je op letten.

Lees meer »

3×3 Lions op rand van uitschakeling na nederlagen in eerste twee duels

De kwalificatie voor de Olympische Spelen in Parijs hangt voor de 3×3 Belgian Lions aan een zijden draadje. De Belgische basketters verloren vrijdag hun eerste twee wedstrijden op het olympisch kwalificatietoernooi in het Hongaarse Debrecen tegen Japan (19-21) en Mongolië (21-17) en hebben hun lot door die valse start niet meer in eigen handen.

Lees meer »

Bromfietser gewond na aanrijding met wagen op kruispunt in Roeselare

Op het kruispunt van de Meensesteenweg met de Iepersestraat in hartje Roeselare kwam het vrijdagavond omstreeks 20 uur tot een aanrijding tussen een bromfiets en een personenwagen. De bestuurder van de bromfiets, een jongeman, werd gewond overgebracht naar AZ Delta.
The post Bromfietser gewond na aanrijding met wagen op kruispunt in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gullegems wereldmuziekfestival Kokopelli eindigt in zondvloed

Ruim 7.500 bezoekers en twee dagen lang zwoele sfeer en amusement. Wereldmuziekfestival Kokopelli in Gullegem was weer een topper en een feestje voor jong en oud. “Jammer dat de feestvierders op zondagavond al om 20.30 uur huiswaarts moesten nadat ze een ware zondvloed over zich heen kregen”, zegt communicatiemedewerkster Janne Debrouwere.
The post Gullegems wereldmuziekfestival Kokopelli eindigt in zondvloed

Lees meer »