Fleur en Alexander zeggen vol overtuiging ja in ‘Blind Getrouwd’: “Emotioneel gevoel maakte instant plaats voor een glimlach”

Maandagavond 11 september waren zowel de spanning als de opluchting doorheen het scherm voelbaar tijdens de tweede aflevering van Blind Getrouwd. Zo zenuwachtig Alexander en Fleur waren in de uren voor hun huwelijk, zo enthousiast waren ze wanneer ze mekaar voor het eerst zagen in het gemeentehuis, luttele seconden voor hun jawoord.

Meneer en mevrouw Scherpereel – Billiet maken de Blind Getrouwd-stellen compleet. Alexander (28) en zijn schoonfamilie begonnen meteen honderduit te praten, maar toen Fleur (28) de trouwzaal binnen stapte, werd het even heel stil.

(Lees verder onder de video)

“Ik keek naar haar en mijn eerste indruk was echt van: ‘amai, wat een knappe madam’. Slank, mooie uitstraling, ja… dan smelt je wel eventjes”, klonk het bij Alexander.

Ook Fleur was in de wolken met haar match. “Ik heb me de hele ochtend zo emotioneel gevoeld, maar dat gevoel maakte instant plaats voor een gelukkige glimlach, stuntelig gegiechel en wat raar doen waarschijnlijk ook (lacht).”

The post Fleur en Alexander zeggen vol overtuiging ja in ‘Blind Getrouwd’: “Emotioneel gevoel maakte instant plaats voor een glimlach” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

VIDEO. Met een aanval zoals bij de Belgian Cats als hoogtepunt: Emma Meesseman en Julie Allemand leiden Fenerbahce naar zege in EuroLeague

Na het einde van het WNBA-seizoen blijven Emma Meesseman en Julie Allemand op hoog niveau presteren. In de EuroLeague bevestigden beide Belgian Cats nog maar eens hun status als Europese toppers. Met Fenerbahce boekten ze een overtuigende 64-95-overwinning tegen het Spaanse Zaragoza, waardoor de Turkse grootmacht ongeslagen blijft in de competitie.

Lees meer »

Ook boerenprotest in Zuidwest-Frankrijk: autosnelwegen geblokkeerd en bliksembezoek van premier

De snelwegen in het zuidwesten van Frankrijk bleven donderdagavond zwaar ontregeld door acties van landbouwers. Premier Sébastien Lecornu bracht eerder op de dag een kort bezoek aan getroffen veehouders in Ariège, waar honderden runderen werden geruimd na uitbraken van de besmettelijke dermatose nodulaire contagieuse (DNC), een zeer besmettelijke virale ziekte bij runderen.

Lees meer »

“Ruziemakers hebben we hier nooit gehad”: Marnix en Jannick nemen afscheid van volkscafé ’t Hoekske in Zwevegem

Na net geen 25 jaar achter de tapkast te hebben gestaan, nemen Marnix Saelens en Jannick Vanhaverbeke afscheid van café ’t Hoekske in de Deerlijkstraat in Zwevegem. Ze houden enkel goede herinneringen over aan het cafégebeuren. Petra Derycke en haar zoon Ibe Malfait volgen hen op. Intussen openden ze opnieuw de deuren.
The post “Ruziemakers hebben we hier nooit

Lees meer »

VBS Heilig Hart loopt 1.700 euro bijeen voor vzw Oranje: “Leerlingen zetten zich in voor de gemeenschap”

In Vrije Basisschool Heilig Hart in Wenduine lieten leerlingen en ouders zich vorige week niet tegenhouden door de klasmuren: tijdens hun allereerste eigen urban trail liepen ze samen liefst 380 kilometer door en rond de schoolgebouwen. De opbrengst van deze sponsorloop, een mooie 1.700 euro, gaat integraal naar de vzw Oranje.
The post VBS Heilig Hart loopt 1.700 euro

Lees meer »

Zo’n 75 kerststallen vormen sfeervol indoor winterdorp in wzc Zorg en Welzijn

In woonzorgcentrum Zorg en Welzijn aan de Gasthuisstraat in Kuurne loopt een bijzondere kerststallententoonstelling. Lena Ameye toont een verzameling kerststallen die ze kreeg van bewoners van het woonzorgcentrum. Het gaat om kerststallen die niet langer gebruikt werden of die werden geschonken door de familie na het overlijden van een bewoner. De expo bestaat uit iets …
The post Zo’n

Lees meer »

Slim valsspelen? Patissier Sarah Renson toont hoe je desserts uit de supermarkt makkelijk én snel pimpt: “Poepsimpel en superchic”

Geen zin om je uit te sloven voor het kerstdessert? Koop dan gewoon een dessert uit de supermarkt. Het geheim van patissier Sarah Renson: met een paar simpele ingrepen kan je dat pimpen tot een feestelijk dessert met wauw-factor. Het ‘Mijn Restaurant’-jurylid toont je stap voor stap hoe je van een ijsstronk of een bolletje ijs iets speciaals maakt. “Extra

Lees meer »