KIJK. “Dat gaf een heel fijn gevoel”: Club Brugge-fans zingen ex-coach Nicky Hayen toe na zege in Genk

Een mooi moment na Genk-Club Brugge. De meegereisde blauw-zwarte fans zongen ex-coach Nicky Hayen, de huidige trainer van Genk, toe. “Dat gaf een heel fijn gevoel.” 

Meer krantenkoppen in België

Maestro 2025, een muzikaal kerstverhaal ten voordele van het kinderkankerfonds

Dankzij een sterk team vrijwilligers wordt de kerk van Vichte een concertzaal met een podium voor de drie maestro’s Benjamin, Bernard en Jan. Vertelster Hilde Rogge, solisten, een kinderkoor, honderd koorleden, orgel, piano en een muzikaal ensemble staan er zaterdag 27 december, aangevuld met een mysterieus instrument.
The post Maestro 2025, een muzikaal kerstverhaal ten voordele van het kinderkankerfonds

Lees meer »

Koude maar zonnige kerstdagen op komst

Een witte kerst krijgen we niet, maar koud en zonnig wordt het wel de komende dagen. . Op kerstavond gaat het overal vriezen met minima tussen -2 en -6 graden. Op kerstdag zelf wordt het zonnig, maar koud met maxima tussen -2 en +2 graden. Door de wind zal het zeker koud aanvoelen.

Lees meer »

Aristide en Charlotte bedenken slim plan om verder te surfen op zege in ‘Mijn restaurant’: “We beseffen dat Lucien niet meteen de deuren kan openen”

Vonk vlamde in de finale, maar het vuur voor de concullega’s van Lucien in Kortrijk brandde net iets harder bij de kijker. Het publiek stemde Aristide Plaitin en Charlotte Gheysens tot de winnaars van ‘Mijn restaurant’. Hoe zal hun culinaire droom zich nu verder ontplooien? Hoe blikken ze terug op het pijnlijke truffelolie-incident met topchef Peter Goossens? En hoe reageerden

Lees meer »

Slim valsspelen? Patissier Sarah Renson toont hoe je desserts uit de supermarkt makkelijk én snel pimpt: “Poepsimpel en superchic”

Geen zin om je uit te sloven voor het kerstdessert? Koop dan gewoon een dessert uit de supermarkt. Het geheim van patissier Sarah Renson: met een paar simpele ingrepen kan je dat pimpen tot een feestelijk dessert met wauw-factor. Het ‘Mijn Restaurant’-jurylid toont je stap voor stap hoe je van een ijsstronk of een bolletje ijs iets speciaals maakt. “Extra

Lees meer »

“Het konijn blijft sówieso op de kaart”: Charlotte (26) en Aristide (31) van Lucien winnen ‘Mijn Restaurant’

Charlotte Gheysens (26) en Aristide Plaitin (31) van Lucien in Kortrijk hebben ‘Mijn Restaurant’ op hun naam geschreven. Met 40.000 euro en een professioneel begeleidingstraject van Horeca Vlaanderen op zak willen ze hun horecadroom nu op een andere locatie verder laten groeien. “Maar eerst wat rust. Hoe moe we zijn op een schaal van tien? Twaalf.”
The post “Het

Lees meer »

Romy (36) nodigt 35 lotgenoten uit op kerstdiner: “Ik heb hier geen familie, een vriendin kwam met het idee om naar het diner te komen”

In de gemeenschappelijke ruimte van een co-workingspace in de Olijftakstraat in Antwerpen hebben 35 mensen die elkaar ervoor niet kenden, samen kerst gevierd. Dat was een idee van therapeute Romy Van Hoek (36), die zelf vorig jaar haar man verloren is en wel wat afleiding kon gebruiken tijdens de kerstdagen. “Ik dacht: er zijn vast meer mensen zoals ik.”

Lees meer »

Internationale kerststallenexpo in kerk Wuustwezel lokt op openingsweekend al zeshonderd bezoekers: “Magnifiek en ideaal om in kerststemming te komen”

De kerststallenexpo in de kerk Onze-Lieve-Vrouw Hemelvaart in het centrum van Wuustwezeltrok het eerste weekend al zo’n zeshonderd bezoekers uit de provincie. Initiatiefneemster Ria Augustijns is aangenaam verrast door de massale belangstelling en de vele positieve reacties op de expo. Die loopt nog tot en met 28 december.

Lees meer »