Tim Boury (42) en Inge Waeles (42) van restaurant Boury in Roeselare hebben er een goed jaar op zitten. Tim verscheen in een hitparade van de allerbeste chefs ter wereld, Michelin bevestigde hun drie sterren en Gault&Millau gaf hen nog maar eens 19 op 20. Dat 2025 een grand cru-jaar was, lijkt de lezer van HLN beter te beseffen dan zij zelf. Boury draait zo goed, dat het voor Tim en Inge soms voelt alsof ze op een kermismolen zitten die maar niet wil stoppen. Klagen doen ze niet, maar zoeken naar tijd voor zichzelf en hun twee tienerdochters, willen ze wel.
Van een kreeft van 7 kilo tot een oplegger vol luxewagens: dit was 2025 in West-Vlaanderen
Het jaar zit er bijna op, tijd om terug te blikken. 2025 was weer een rijkgevuld nieuwsjaar, maar de KW-redactie koos er voor u de 25 meest bijzondere verhalen, opvallende foto’s en onvergetelijke momenten uit.
The post Van een kreeft van 7 kilo tot een oplegger vol luxewagens: dit was 2025 in West-Vlaanderen appeared first on KW.be.
