Geen vertrekkende passagiersvluchten in Zaventem tijdens nationale staking op 26 november

Er zullen op woensdag 26 november geen passagiersvluchten kunnen vertrekken vanop Brussels Airport. Dat heeft de luchthavenuitbater aangekondigd. Het is de zevende keer dit jaar dat nationale vakbondsacties het vliegverkeer op de luchthaven verstoren. 

Meer krantenkoppen in België

Kampioenenhulde in het gemeentehuis

Op de derde zondag van november worden de gemeentelijke kampioenen gehuldigd. De Deerlijkse belleman luidde de viering in en de burgemeester nodigde de kampioenen één voor één uit voor hun trofee.Gilles Vanden Abeele werd kampioen darts en Roger Mareel bij de vinkeniers. Marc Follens werd kaartkampioen bij de mannen, Carine Michels bij de vrouwen. De …
The post Kampioenenhulde

Lees meer »

Cipier al voor 4e keer met urine bekogeld in gevangenis Beveren: Gevangeniswezen neemt maatregelen na weekend vol incidenten

Het Gevangeniswezen heeft een klacht ingediend tegen agressieve gedetineerden in de gevangenissen van Beveren, Leuven Centraal en Dendermonde. Ook wordt onderzocht of de gedetineerden kunnen overgeplaatst worden. Dat doet het gevangeniswezen nadat er zich afgelopen weekend in de gevangenissen ernstige agressie-incidenten voordeden, daarbij werden verschillende cipiers naar het ziekenhuis overgebracht. De vakbonden en het Gevangeniswezen wijzen naar de overbevolking en

Lees meer »

150 kilogram dode vis uit Plataanvijver in Izegem gehaald: “Eén van de twee filters vervuild door afgevallen bladeren”

Aan de Plataanvijver in Izegem hebben vissers van een lokale club zo’n 150 kilogram aan dode vissen uit het water gehaald. Door het slib in d vijver en verstopte pompen kregen ze te weinig zuurstof. De stad bekijkt nu of een structurele oplossing soelaas kan bieden.
The post 150 kilogram dode vis uit Plataanvijver in Izegem gehaald: “Eén van

Lees meer »

Recordprijs van 25,61 euro voor een kilo biefstuk in de supermarkt en tegen eindejaar wordt rundvlees nóg duurder

Wie stiekem het eindejaarsmenu al aan het samenstellen is en zijn gasten graag wil verwennen met een stevige chateaubriand of stoofvlees van Belgisch witblauw, houdt best rekening met een stevig prijskaartje. De prijs van rundvlees is sinds begin dit jaar explosief gestegen en zal rond de feestdagen nóg hoger liggen. Hoe komt dat? En wordt onze biefstuk ooit weer goedkoper?

Lees meer »