LIVE. Zesdaagse van Gent. ‘t Kuipke maakt zich op voor jaarlijkse hoogmis

Gent is zes dagen lang opnieuw het centrum van de wielerwereld: de Zesdaagse van barst dinsdagavond los in ‘t Kuipke. Wie wordt de nieuwe chouchou van de Gentse piste? Volg het hier zes dagen lang. 

Meer krantenkoppen in België

Stefanie (Flowers & Braids) en Deline (Delisioso) verkopen mysteryboxen voor De Warmste Week: “De verkoop loopt als een trein”

Stefanie Werbrouck en Deline Terryn brengen samen zeven mysteryboxen uit, waarvan de opbrengst naar De Warmste Week gaat. “De inhoud van de boxen bestaat uit producten van Deline en van mij”, zegt de haarstyliste van Flowers & Braids.
The post Stefanie (Flowers & Braids) en Deline (Delisioso) verkopen mysteryboxen voor De Warmste Week: “De verkoop loopt als een trein”

Lees meer »

Restaurants in New York zetten virtuele kassiers in om loonkosten te drukken: “De meeste klanten vinden het leuk”

Wie gefrituurde kip afhaalt bij een nieuwe fastfoodketen in New York, moet er afrekenen bij een kassierster die meer dan 10.000 kilometer verder achter haar computer zit. Maar die wel 18 procent fooi vraagt. De reden: in New York bedraagt het minimum uurloon in die sector omgerekend 13,76 euro, op de Filipijnen is dat 3,20 euro. Een forse besparing dus.

Lees meer »

Good Intentions neemt een schrikkeljaar, maar alternatieven genoeg voor uitgaande jeugd op oudejaarsavond

Na vijf succesvolle edities neemt Good Intentions, de populaire Tieltse oudejaarsgala, dit jaar een adempauze. Geen echt galabal meer in Tielt dus, maar toch zijn er voldoende alternatieven voor de uitgaande jeugd.
The post Good Intentions neemt een schrikkeljaar, maar alternatieven genoeg voor uitgaande jeugd op oudejaarsavond appeared first on KW.be.

Lees meer »

Frituuruitbater Kris (56) opgenomen in Nationale Orde van de Gulden Puntzak: “Dit voelt aan als het diploma dat ik op school niet heb behaald”

Kris Impens (56), die samen met zijn vrouw Anja De Smet (57) frituur ‘t Leeuwken in Denderleeuw uitbaat, heeft donderdagavond het Zilveren Kruis ontvangen in de Nationale Orde van de Gulden Puntzak. Het is een bekroning voor 22 jaar lang vakmanschap als friturist. “Ik heb nooit een diploma gehaald, maar dit maakt alles goed”, vertelt Kris.

Lees meer »