Deborah Naert en Bert Coopman van restaurant Maison Noire hebben hun jaarlijkse vakantie benut om de zaak helemaal in een nieuw kleedje te stoppen.
Hun restaurant opende in 2020 de deuren en moest door de coronacrisis na anderhalve week alweer de deuren sluiten. Later konden ze alsnog goed uit de startblokken schieten en werd hun zaak bekroond met mooie punten in de Gault&Millau.
“Intussen zijn we vijf jaar na onze opstart en was het nog eens tijd voor wat vernieuwing”, vertelt het koppel. “We hebben onze zaal helemaal opnieuw ingericht, van de bar tot de tafels en het loungegedeelte. Eén van de blikvangers is een nieuwe lange houten bar aan het loungegedeelte, wat het geheel een nog gezelligere aanblik geeft. Op onze tafels vinden onze gasten voortaan ook nieuwe couverts en glazen en ook de tafelschikking zelf heeft een upgrade gekregen. Op die manier willen we onze stempel blijven drukken en ons niveau telkens wat hoger blijven tillen.”
Menukaart
Ook de menukaart van Maison Noire is veranderd. “We hadden een keuzemenu en dat blijft uiteraard, maar we hebben nu een deel van het à la carte aanbod ook daarin geïmplementeerd”, aldus Bert. “Ook ons gastronomisch menu blijft terwijl ook de cocktails gefinetuned zijn. We zijn ooit begonnen als brasserie- en bistro, maar zijn uitgegroeid tot restaurant waar je kan genieten van een mooie gastronomische ervaring. We proberen dan ook altijd klassiekers met een twist te serveren”, aldus de chef-kok.
Info: www.maisonnoire.be.
The post Restaurant Maison Noire in een nieuw kleedje is provided by KW.be.