Trump heeft bestand in Gaza op zak, nu ‘eeuwige vrede’ nog

12:38 Een akkoord tussen Israël en Hamas moet een einde maken aan het bloedvergieten in Gaza. De grote vraag is of de deal op lange termijn garanties op vrede biedt. 

Meer krantenkoppen in België

Buschauffeur kijkt al rijdend TikTok-filmpjes, 17-jarige Gabriell spreekt hem aan maar dat valt niet in goede aarde

“Hou je smoel! Wat is uw probleem, hè, wat is uw probleem?” Een buschauffeur van Autocars De Polder die leerlingen van het PITO in Stabroek vervoerde, werd woensdag verbaal agressief. Reden? De 17-jarige Gabriell had hem aangesproken omdat hij al rijdend TikTok-filmpjes zat te bekijken. Zowel de school als De Polder namen meteen gepaste maatregelen.

Lees meer »

Crowdfunding voor kleine Lewis die twee dagen voor zijn tweede verjaardag diagnose bloedkanker krijgt: “In 24 uur van hemel naar hel”

Op zaterdag 4 oktober werd Lewis twee jaar. Wat normaal een feestje had moeten worden, draaide helemaal anders uit. Twee dagen voor zijn verjaardag kregen zijn mama Loeka (28) en papa Matthew (31) uit Viersel te horen dat hun zoontje aan leukemie, type ALL, lijdt. Ellen Rottiers, een vriendin van het koppel, is een crowdfunding gestart om het jong gezin

Lees meer »

Er wordt gegoocheld met miljoenen, maar Marc Coucke wil Zoute Grand Prix toegankelijker dan ooit maken: “In principe moet je geen cent uitgeven”

De champagne en miljoenen vloeien er rijkelijk, de gastenlijst met bekende koppen is eindeloos. En of de Zoute Grand Prix een bepaald imago heeft. Toch benadrukt eigenaar Marc Coucke dat het prestigieuze auto-evenement in Knokke vooral van iedereen is. “We hebben die vips inderdaad nodig. Maar zó veel moois is hier ook gewoon gratis.”

Lees meer »

Maison Blancke komt in de plaats van Slagerij Bart: “We zetten volop in op ambachtelijke en verse producten”

Timo Blancke opent volgende week vrijdag 17 oktober de deur van Maison Blancke. Dat doet hij op de plek langs de Pastoor Slossestraat in Rumbeke waar tot voor kort Slagerij Bart was. “Het concept blijft grotendeels hetzelfde. We zetten volop in op ambachtelijke en verse producten”, zegt de 21-jarige Meulebekenaar die al van jongs af aan droomt van een eigen

Lees meer »