Trump dringt aan op snel akkoord: gesprekken over staakt-het-vuren in Gaza gestart in Egypte

Volg alle ontwikkelingen over het Midden-Oosten in deze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Bondgenoten keren zich tegen Jens Dendoncker in ‘De verraders’: “Slim of niet: hij moet eruit”

“Hij stuurt de ene na de andere bondgenoot naar de slachtbank.” Dat Jens Dendoncker (35) niet bepaald een goede bondgenoot is, was voor de kijker langer duidelijk, maar nu is het ook voor zijn medekandidaten stilaan welletjes geweest. Bondgenoten Lynn, Olivier en Francisco willen de stand-upcomedian zo snel mogelijk uit ‘De verraders’ kegelen, maar zal het ze lukken ook? “Hij

Lees meer »

Gastronomische tovenaars van morgen ontwikkelen talenten in eigen schoolrestaurant ‘Vuur’: “We dachten, laten we gewoon écht een restaurant openen”

Met klamme handjes leggen de leerlingen van de derde graad restaurant-keuken van school Element vrijdagmiddag de laatste hand aan alle voorbereidingen. In de keuken wordt druk in de potten geroerd en alle tafels worden een laatste keer gecontroleerd. Het is nog maar de derde keer dat restaurant ‘Vuur’ in de voormalige gebouwen van La Muse De Marcel de deuren opent.

Lees meer »

RECONSTRUCTIE. 25 jaar geleden koos Antwerpse kampioenenploeg voor West-Vlaams geld van Lernout & Hauspie: hoe bekermatch tussen Ieper en Antwerp Giants wonden uit het verleden opnieuw openrijt

25 jaar geleden, in het magische jaar 2000, werd Racing Basket Antwerpen voor het eerst landskampioen in het basketbal. In de Arenahal van Deurne brak een heus volksfeest uit, maar wel eentje met een zure nasmaak. De volledige kampioenenploeg, inclusief sportieve staf en omkadering, vertrok immers naar Athlon Ieper en de miljoenen van Lernout & Hauspie. Een halfjaar later spatte

Lees meer »

Na drie generaties sluiten Pascal en Veerle (50) populaire buurtwinkel Paveke: “Trots en dankbaar, maar tijd voor nieuw hoofdstuk”

Paveke op Hulstedorp stopt er eind november mee. In drie generaties groeide de winkel uit tot de vers- en buurtwinkel zoals we die vandaag de dag kennen. Belegde broodjes, kaas en charcuterie, groenten en fruit… Er was voor elk wat wils. Pascal en Veerle zullen ander werk zoeken, vermoedelijk ook in de voedingssector.
The post Na drie generaties sluiten

Lees meer »