Gault&Millau maakte een nieuwe selectie van de beste chocolatiers bekend en Chocolaterie Hannes D’Heedene uit Deerlijk werd voor de achtste opeenvolgende keer in de gerenommeerde gids opgenomen.
“Hannes D’Heedene blijft zowel met zijn chocoladewerk als fijne patisserie zijn klanten verrassen”, luidt de commentaar. “Hij brengt een oeuvre met veel smaaknuances en gebruikt daarvoor ook tal van natuurlijke smaakversterkende ingrediënten die aan zijn werk extra fris reliëf geven. Denk aan yuzu, citroengras, gember, limoen, duindoornbes, munt en dragon of aan de rijk smakende pulp van de cacaopeul waarmee hij gelei en ganache voor pralines een extra dimensie geeft. Daarnaast gebruikt hij ook kruiden zoals tijm of aroma’s van bloemen zoals lavendel om een rijk en gevarieerd geschakeerd repertoire met 28 referenties te kunnen presenteren.”
The post Chocolaterie Hannes D’Heedene opnieuw in Gault&Millau: “Hij blijft de klanten verrassen” is provided by KW.be.