Reangelo Manuel en Pepingen-Halle al meteen op achtervolgen aangewezen: “Er is altijd druk als je ambitie hebt”

Met Reangelo Manuel haalde Pepingen-Halle in het tussenseizoen een ervaren aanvallende kracht aan boord die heel wat adelbrieven kan voorleggen. De Angolese Nederlander mikt met de geelhemden op de bovenste regionen van eerste provinciale, maar moest op de openingsspeeldag wel meteen een nederlaag slikken. 

Meer krantenkoppen in België

“Je kan niet een beetje zoeken naar een vermiste”: 6 lessen die Alain Remue leerde uit 30 jaar Cel Vermiste Personen en 32.000 dossiers

De Cel Vermiste Personen bestaat dag op dag 30 jaar, en sinds die eerste dag staat Alain Remue aan het hoofd. De afgelopen decennia hebben hij en zijn team tienduizenden dossiers op hun bord gekregen. Bij nacht en ontij zijn ze uitgerukt. In bossen, velden en rivieren hebben ze gezocht naar verdwenen mensen. We verzamelden zes wijsheden die hij opdeed

Lees meer »

Rechters in Costa-proces in Tongeren verzetten zich tegen wraking

De 2 rechters in de drugszaak Costa in Tongeren, die door de advocaten van de hoofdbeklaagde gewraakt werden, verzetten zich tegen die wraking. Het hof van beroep in Antwerpen zal de zaak nu moeten behandelen. De beslissing van het hof wordt over enkele weken verwacht. De rechtszaak werd dinsdag al uitgesteld naar 8 oktober.

Lees meer »

Ingeborg (58) bekroond met ‘Lage Landen Muziek Award 2025’ op Kustschlagerfestival in De Panne: “Meestal zing ik in het Vlaams… Maar vandaag ook in het Hawaïaans”

De ‘Lage Landen Muziek Award’ werd dit jaar uitgereikt aan Ingeborg tijdens het Kustschlagerfestival in De Panne. Ze werd bekroond voor haar bijzondere inzet voor de Nederlandstalige muziek. De veelzijdige artieste viel compleet uit de lucht en was bijzonder dankbaar. Wij hadden een gesprek met haar over Vlaamse muziek, haar inspiraties en of er al nieuwe nummers klaarliggen. “Ik zeg

Lees meer »

Dip van witte bonen en zoete aardappel, met pikante kruidentopping

Wat krijg je als je de zoete, romige smaak van een bonendip combineert met een pikante topping van kruiden en citroen? Een geslaagd huwelijk van tegengestelden, lekker op elke cracker of op een stuk platbrood. Maar ook afzonderlijk blijven dip en saus overeind: de topping drapeer je later nog heerlijk over een gegrilde vis.

Lees meer »