Aftellen naar de Gentse Feesten: “We geven drie afterparty’s in het Wintercircus”

De Gentse Feesten zijn nu zo dichtbij dat we ze bijna kunnen ruiken. Wat mag je niet missen op de pleinen? De Gentenaar vraagt het hen gewoon zelf. Vandaag: Tomas Raeymaekers van Boomtown. 

Meer krantenkoppen in België

Komkommer-perzikensalsa met tagliata

Deze salsa is alles tegelijk: zoet, zuur, fris en pittig. Hierdoor past hij overal bij. Wij maakten er een maaltijdsalade met kort gebakken en flinterdun gesneden biefstuk mee. Maar het sausje is even onweerstaanbaar bij gegrilde kip, vis en garnalen, of als dipsaus voor (tortilla)chips.

Lees meer »

Charlotte Sieben reageert voor het eerst na afscheid bij ‘Familie’: “Toen Erik Van Looy plots stuurde, dacht ik dat het fake was”

Haar laatste scène als Louise in ‘Familie’ hebben de kijkers inmiddels gezien, dus is het tijd voor Charlotte Sieben (26) om nieuwe horizonten te verkennen. Lang laten nieuwe kansen alvast niet op zich wachten. Niet alleen treedt ze deze zomer aan als docent bij de SupaStar-musicalstages voor jongeren van Tatyana Beloy, dit najaar is ze ook opnieuw te zien op

Lees meer »

“Ik kijk ernaar uit om de volgende stap te zetten”: Giro Next Gen-ritwinnaar Jonathan Vervenne wordt komend seizoen prof bij Soudal Quick-Step

De 22-jarige Jonathan Vervenne uit Genk zal volgend seizoen de overstap maken naar het profpeloton. De jonge Belg tekende een tweejarig contract bij WorldTour-ploeg Soudal Quick-Step en zal tot eind 2027 deel uitmaken van het gerenommeerde team. Daarmee komt een droom uit voor de beloftevolle allrounder, die zijn opleiding genoot bij de opleidingsploeg van dezelfde formatie.

Lees meer »

“Frietjes zal ik nooit beu worden, onmogelijk!”: Jana baat al 3 jaar Frituur Nancy aan de sporthal in Moorsele uit

Jana Van Belle (29) uit Bissegem runt Frituur Nancy in Moorsele al drie jaar. Nadat haar stage tijdens haar studies Chemie tegenviel, besloot Jana een andere richting uit te gaan. “Ik begon als flexi-jobber in de frituur van mijn nicht, en ondertussen ben ik uitbaatster van mijn eigen zaak. In de horeca ben je altijd druk bezig. Ik verveel me

Lees meer »