De ontlading bij Goldband was van een niveau dat we deze Rock Werchter nog maar zelden hadden gevoeld ?????

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Extra stuw, opvullen visvijvers en verwijderen sliboevers: Blue Deal-ingrepen moeten vallei van Kleine Molenbeek klimaatbestendiger maken

De Vlaamse Landmaatschappij (VLM) start samen met de gemeente Puurs-Sint-Amands en Natuurpunt vzw met enkele natuurherstelwerken in de vallei van de Kleine Molenbeek, tussen Kalfort en Liezele. Deze ingrepen moet de vallei weerbaarder maken tegen de effecten van de klimaatverandering, en kaderen in het Blue Deal plan van de Vlaamse regering. Wat staat er precies te gebeuren?

Lees meer »

Sublime sluit eind dit jaar de deuren, zaakvoerders Gwendoline en Luc openen samen met zoon en schoondochter nieuwe zaak in pand Bon Appétit

Gwendoline Gunst (45) en Luc Hallaert (57) van restaurant Sublime in Rumbeke hebben het pand langs de Vlamingstraat gekocht waar tot eind vorig jaar Bon Appétit gevestigd was. Daar start het koppel in het voorjaar van 2026 samen met hun zoon en diens vriendin een gloednieuwe horecazaak. “We doen dit met het oog op de toekomst van de kinderen. Ondertussen

Lees meer »

12,16 euro voor friet en frikandel of 43,70 euro voor ribbetjes: Piet Huysentruyt proeft 10 gerechten op Rock Werchter en vertelt wat je geld écht waard is

Na een adembenemend optreden iets lekker (vettigs) gaan eten. Het hoort bij de charme van een festival zoals Rock Werchter. Maar waar scoor je het lekkerste festivaleten aan een aanvaardbare prijs? Wij trokken met HLN-chef Piet Huysentruyt de wei van Werchter op en vonden drié gerechten die de maximumscore verdienden. “Dit is hoe een goede burger moet zijn.”

Lees meer »