UZ Leuven waarschuwt voor valse advertenties van middel tegen gewichtsverlies, met logo van ziekenhuis

Het universitair ziekenhuis van Leuven waarschuwt voor valse advertenties over een soort wondermiddel om snel gewicht te verliezen. De advertentie is zogezegd geschreven door iemand die in het ziekenhuis werkt en gebruikt ook het logo van UZ Leuven. "Er is geen enkele link met het ziekenhuis", klinkt het. 

Meer krantenkoppen in België

Verdacht overlijden in Wervik blijkt natuurlijk overlijden

Naast een bejaardenwoning helemaal op het einde van de Sint-Jansstraat in de wijk De Molenstraat in Wervik werd de bewoner dood aangetroffen. Aanvankelijk was er sprake van een verdacht overlijden.
The post Verdacht overlijden in Wervik blijkt natuurlijk overlijden appeared first on KW.be.

Lees meer »

? “1200 euro extra voor wie werkt is een must, anders is er een majeur probleem”: Sammy Mahdi (CD&V) over de fiscale hervorming

Nu de federale regering een akkoord heeft over de meerwaardebelasting, moet er snel werk gemaakt worden van de fiscale hervorming. En die moet werkende mensen tot 1200 euro netto extra opleveren. Dat zegt CD&V-voorzitter Sammy Mahdi in de HLN-podcast Het Rapport van de Wetstraat. “Als die hervorming er niet komt, dan hebben we een majeur probleem.”

Lees meer »

Boxing Club Menen biedt leden meer dan enkel sport: “Onze structuur zorgt ervoor dat jongeren sterker in hun schoenen staan”

Elke week richten we de schijnwerpers op warme projecten voor kanszoekende kinderen en jongeren. Initiatieven die een hart hebben voor West-Vlaanderen en die aandacht verdienen. Vandaag maken we kennis met Boxing Club Menen.
The post Boxing Club Menen biedt leden meer dan enkel sport: “Onze structuur zorgt ervoor dat jongeren sterker in hun schoenen staan” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Donald en Mieke serveerden hun laatste gerechten in ‘l Homard et la Moule

Een van Bredenes meest gerenommeerde restaurants, ‘l Homard & la Moule, heeft zaterdagavond definitief de deuren gesloten. Chef Donald Deschagt wil zich in de toekomst uitsluitend toeleggen op zijn Studio Zeewier, waarmee hij het gebruik van zeewier in de keuken verder wil blijven promoten en aanleren.
The post Donald en Mieke serveerden hun laatste gerechten in ‘l Homard et

Lees meer »