Gemeente zoekt tijdelijke uitbater voor drankverkoop in de Ruiterhal

De gemeente Brasschaat is dringend op zoek naar een tijdelijke uitbater voor de drankvoorziening in de Ruiterhal. Door het wegvallen van de vorige concessiehouder zit de gemeente onverwacht zonder partner voor de bediening en dranklevering tijdens evenementen. 

Meer krantenkoppen in België

Volgende zet in transferdossier rond Jashari: AC Milan volgens Italiaanse bronnen bereid om Club (met bonussen) meer dan 30 miljoen te bieden

AC Milan is van plan een volgende stap te zetten in het dossier-Ardon Jashari (22). De topclub uit Milaan zou volgens Italiaanse media bereid zijn om een bod van 27 miljoen euro plus 5 vijf miljoen aan bonussen neer leggen bij Club Brugge voor de Zwitser. Maar de vraag blijft of dat voldoende zal zijn voor blauw-zwart, dat een som

Lees meer »

? Hoe de advocatenmoord zo lang een mysterie kon blijven en welke emoties dit losmaakt bij de familie van Claudia: “We hebben altijd geloofd dat de moordenaar vroeg of laat zou opdagen”

“Niemand had in de gaten dat Willy daar een gruwelijke daad heeft gepleegd en daarna ongemerkt terug naar huis is gestapt”: gerechtsjournalist Faroek Özgünes reconstrueert in ‘Proces XL’ de ‘Advocatenmoord’. Hoe kwam de politie op het spoor van verdachte Willy D.M., die op amper 5 kilometer van de moordpartij woonde? Wat is zijn link met de vermoorde advocate Claudia Van

Lees meer »

Op de Mercator met Hilde Muyllaert, die terugblikt terug op ‘hippie trail’ avontuur in de jaren ‘70: “De wereld was toen nog een veilige plek”

Hilde Muyllaert reist al van jongs af de wereld rond en dat doet ze nog steeds. Maar de Oostendse blikt ook graag terug op voorbije reizen, die haar kijk op het leven voor altijd veranderden. Drie jaar na de eerste reisroman ‘Hoe ver zullen we komen…’ – over omzwervingen in India en Nepal met haar boezemvriendin Katrien 50 jaar geleden

Lees meer »

Donald en Mieke serveerden hun laatste gerechten in ‘l Homard et la Moule

Een van Bredenes meest gerenommeerde restaurants, ‘l Homard & la Moule, heeft zaterdagavond definitief de deuren gesloten. Chef Donald Deschagt wil zich in de toekomst uitsluitend toeleggen op zijn Studio Zeewier, waarmee hij het gebruik van zeewier in de keuken verder wil blijven promoten en aanleren.
The post Donald en Mieke serveerden hun laatste gerechten in ‘l Homard et

Lees meer »