53,5 graden aan de pootjes! Zo bescherm jij je hond tegen brandblaren

53,5 graden. Zo warm waren de klinkers waarvan Genkenaar Reggy Evens de temperatuur nam. Zo wil hij mensen overtuigen niet met hun hond op straat te wandelen bij warm weer. Dierenartsen geven hem gelijk: “Er is een risico op brandblaren aan de pootjes.” 

Meer krantenkoppen in België

Zulte Waregem klopt Antwerp in oefenduel

Antwerp moest de duimen leggen voor Zulte Waregem, dat vrijdag sterkhouder Demba Diop voor een recordbedrag zag vertrekken naar Straatsburg.
The post Zulte Waregem klopt Antwerp in oefenduel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dringende asbestsanering in Willebroek start volgende week: “Schrik niet als er mensen in witte pakken rondlopen”

De gemeente Willebroek start volgende week met een dringende asbestsanering op de plek van het voormalig schoolgebouw ’t Kawautertje. Bij afbraakwerken werd er enkele maanden geleden onverwacht asbest aangetroffen in de funderingen. Alles werd afgedekt met aarde en een speciale folie in afwachting van de sanering. Daarvoor trekt de gemeente nu zo’n 300.000 euro uit.

Lees meer »

DPG Media mag RTL Nederland overnemen, maar onder strikte voorwaarden

RTL Nederland zal vanaf 1 juli deel uitmaken van DPG Media, waar onder andere HLN en VTM toe behoren. De grote overname in medialand was al lang in de maak en is nu onder strikte voorwaarden goedgekeurd door de Nederlandse concurrentiewaakhond ACM. Een van de voorwaarden is dat de apps en websites van RTL Nieuws en NU.nl gratis beschikbaar moeten

Lees meer »

DE KERMISCOUREUR. Koen De Koker won 0 profwedstrijden maar stond jarenlang bekend als de ‘zingende coureur’ in het peloton: “Als ik Belgisch kampioen zou worden, mocht ik met Sandra Kim een duet opnemen”

In aanloop naar het BK wielrennen wilden we even stilstaan bij een stilaan uitgestorven ras: de kermiscoureur. Gasten die 30 jaar geleden 160 km beukten op stalen rossen op rondjes van 8 km van de ene naar de andere kermis in Vlaanderen. Vandaag: Koen De Koker, ook bekend als de zingende coureur die in 1996 een gooi deed naar het

Lees meer »

Lidl verkoopt vanaf vandaag ‘hybride’ vlees, maar is dat ook lekker? Chef doet blinde test: “Hier kan je makkelijk balletjes mee maken”

Wie vandaag bij Lidl winkelt, kan daar hybride gehakt en hamburgers kopen. Dat is vlees dat voor zestig procent uit echt rundvlees bestaat, maar óók voor veertig procent uit plantaardige eiwitten. “Het is gezonder én goedkoper, maar de vraag die iedere vleeseter zich stelt is of je het verschil natuurlijk ook merkt in de smaak”, vertelt diëtist en chef Michaël

Lees meer »