André en Lydie vieren platina huwelijksgeluk

Post Content 

Meer krantenkoppen in België

Delphine (19) overwon als kleuter kanker en wil nu Mont Ventoux beklimmen voor Kinderkankerfonds: “Ik ga de top bereiken, desnoods op karakter”

Vandaag studeert ze af aan De Bron in Tielt en het leven lacht haar toe. Als kleuter vocht Delphine Chrétien (19) uit Grammene echter meer dan twee jaar tegen kanker. Ze verloor zowel een nier als een stukje long aan de ziekte. Zoveel herinneringen heeft ze niet meer aan haar tijd in het UZ, maar wat haar wel is bijgebleven

Lees meer »

Jongeren van Oranjehuis en hun gezin runnen Zomerbar: “Om vooroordelen te doorbreken en kennis te maken met de buurt”

Op vrijdag 27 juni organiseren de bewoners van de ecologische hoeve De Heerlijkheid in Heule een Zomerbar. De voorbereidingen zijn volop aan de gang. Het hele jaar door worden hier jongeren begeleid, samen met hun gezin, door de jeugdhulporganisatie Oranjehuis. “Vrijdag is iedereen hier welkom voor een zomerfeest”, zeggen Nathalie en Nele, twee moeders die zullen meehelpen om de Zomerbar

Lees meer »

Ieperse Cultuurraad reikt Goliath-prijs uit aan Lieven Stubbe: “Ik ben geen klassieke ‘cultuurmens’ in de engere zin van het woord”

De Ieperse Cultuurraad reikte de Goliath-prijs, de vroegere naam voor de Cultuurtrofee, uit aan Lieven Stubbe. Naast de eer ontving de winnaar ook een schilderij van de Geluveldse kunstenares Helena Pinket.
The post Ieperse Cultuurraad reikt Goliath-prijs uit aan Lieven Stubbe: “Ik ben geen klassieke ‘cultuurmens’ in de engere zin van het woord” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jeroen Meus verklapt geheim over ‘Dagelijkse kost’: “Als ik dit vertel, kijk je nooit nog op dezelfde manier”

In de seizoensfinale van de podcast ‘Achter de schermen’ laat tv-kok Jeroen Meus uitzonderlijk in de interne keuken van zijn kookprogramma ‘Dagelijkse kost’ kijken. Zo worden er per draaidag maar liefst vier verschillende gerechten gekookt, maar hoe werkt dat dan precies? “Als ik dit vertel, ga je nooit nog op dezelfde manier naar ‘Dagelijkse kost’ kijken”, waarschuwt Jeroen.

Lees meer »