Jeroen Meus verklapt geheim over ‘Dagelijkse kost’: “Als ik dit vertel, kijk je nooit nog op dezelfde manier”

In de podcast ‘Achter de Schermen’ onthult chef Jeroen Meus (47) de interne keuken van zijn kookprogramma ‘Dagelijkse kost’. Er worden per draaidag vier verschillende gerechten gekookt, maar hoe werkt dat dan precies? “Als ik dit vertel, ga je nooit nog op dezelfde manier kijken”, waarschuwt Jeroen. 

Meer krantenkoppen in België

Mariapark is Buurt van het Jaar: “Hier voel je je écht thuis”

Op de Dag van de Buren werd het Mariapark uitgeroepen tot Buurt van het Jaar. Een feestelijke avond bracht buurtbewoners, vrijwilligers, het wijkcomité en lokale mandatarissen samen. Terecht, want deze warme wijk is al jaren een toonbeeld van verbondenheid en engagement.
The post Mariapark is Buurt van het Jaar: “Hier voel je je écht thuis” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Positie van brouwerij St.Bernardus als dé bierbestemming in Vlaanderen versterken”: Wanatou is waar cultuur en bier elkaar ontmoeten

Bij brouwerij St.Bernardus uit Watou wordt niet stilgezeten. Met de Duitse brouwerij Weihenstephan lanceerden ze onlangs het nieuwe collab beer ‘Kombine 2025’ en de brouwerijwinkel kreeg ook een grondige make-over. Dit najaar wordt Watou dan weer cultureel en culinair bruisend met de tweede editie van Wanatou bij brouwerij St.Bernardus. Het programma biedt een mix van Oktoberfest, comedy night, een playbackshow

Lees meer »

Rallypiloot Hayden Paddon uit Nieuw-Zeeland brengt blitzbezoek aan Mesen

Vorige week nog kwam de Eerste Minister van Nieuw-Zeeland, Christopher Luxon, op bezoek in Mesen. Deze week was het Hayden Paddon die langskwam. Paddon is Nieuw-Zeelander en deelnemer aan de Ardeca Ypres Rally van dit weekend. “Ik was hier ook 12 jaar geleden en kon toen de beste tijd op het parcours van Mesen rijden. Dit had ik toen beloofd

Lees meer »