Eerste Limburgs Inloophuis Dementie opent de deuren in Beringen

Vandaag opent in Beringen het eerste Limburgse Inloophuis Dementie. Bezoekers kunnen er elke derde dinsdag van de maand zonder afspraak terecht voor een gesprek met professionele hulpverleners of lotgenoten. Ze krijgen er een luisterend oor en gerichte informatie over leven met dementie. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Met dit bijzondere vliegtuigje probeert Franse waaghals vandaag Kanaal over te vliegen: “Nog nooit eerder gedaan”

Zes jaar nadat hij het Kanaal overstak met zijn Flyboard, waagt de Franse ingenieur Franky Zapata zich opnieuw aan een stunt. Hij zal nog eens proberen de oversteek te maken, dit keer met een nieuw apparaat: de AirScooter. Het is een kruising tussen een drone en een helikopter, bedoeld voor recreatief gebruik. Het toestel, dat rond de 200.000 euro zal

Lees meer »

Trainer Eddy Verbeeck (NS Heule) wil de lat hoger leggen dit seizoen: “Spelers moeten begrijpen dat succes niet vanzelf komt”

NS Heule kwam vorig seizoen nooit in de problemen. Maar na een uitstekende eerste periode, waarin het de evenknie was van de latere kampioen SV Kortrijk en slechts één doelpunt te kort kwam om de eerste periodetitel in de wacht te slepen, moest Noordstar gas terug nemen om uiteindelijk op de tiende plaats te eindigen met 41 punten. “En dat

Lees meer »

Jozef en Maria vieren hun gouden bruiloft

Jozef Desmedt en Maria De Rudder vierden op 19 juli hun gouden huwelijksjubileum, exact vijftig jaar na hun trouwdag. Het feest vond plaats in La Maison du Terroir in Oudenburg, samen met hun drie kinderen- een zoon en twee dochters – hun partners en vijf kleinkinderen.
The post Jozef en Maria vieren hun gouden bruiloft appeared first on KW.be.

Lees meer »

Roerbak van komkommer, varkensgehakt en veel groene kruiden

De smaken van deze roerbak zijn geïnspireerd op laab, een salade die erg populair is in Laos. De hartige vissaus en het zure limoensap vormen een perfecte combinatie met het vettige varkensgehakt en de geroerbakte komkommer. Die komkommer willen we knapperig houden, dus we bakken hem kort op een hoog vuur, tot hij net warm is en hier en daar

Lees meer »